Medlem

Apply TB

Apply TB er en teknisk totalentreprenør og servicebedrift innenfor fagene rør, ventilasjon, telekom, automasjon, energirådgivning, maritim elektro og elektro.

Vi tar både enkeltoppdrag og større rammeavtaler innen servicemarkedet. Oppdragene varierer fra sjekk av elektrisk anlegg i boliger til oppstart, vedlikehold og internkontroll av større bygg og anlegg.

Vi har bred erfaring fra ulike bransjer. I dag er vi på jobb for kunder i både offentlig og privat sektor, på bygg og anlegg, i industri og på maritime fartøy.

Apply TB er en av regionens største aktører i prosjektmarkedet. Vi har bred erfaring med både enfaglige og tverrfaglige prosjekter og prosjektering innen fagområdene våre.

Våre største kunder på prosjektmarkedet er hovedentreprenører og offentlig forvaltning (stat, fylkeskommuner og kommuner). Vi har også oppdrag hvor vi er i direkte kontakt med byggherre

Kompetanseområder


Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Apply TB
Hillevågsveien 24
4016 STAVANGER

T: 51886132
W: http://www.applytb.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!