Bru Kopavogur Island
INTO THE GLACIER - Darc Award Winner, Lysdesign: Agust Gunnlaugsson
The Lava Tunnel, Island
Landsbankinn
Statens Vegvesen - diverse prosjekter
Alvogen - International pharmaceutical company
Medlem

Efla AS

EFLA AS ble stiftet i Norge i 2008 med ingeniørrådgivning for elektriske overføringsanlegg som kjernevirksomhet.
Selskapet fikk sitt opprinnelige navn, Linuhönnun AS, fra selskapet Línuhönnun HF på Island, som i en årrekke hadde bistått den norske energisektoren med konsulenttjenester. Historien begynte med et oppdrag for Statnett Entreprenør i 1993. Selskapet EFLA HF på Island ble etablert ved en fusjon av fire konsulentselskaper, og deretter tok EFLA AS morselskapets navn i 2010. EFLA AS tilbyr i dag tverrfaglig ingeniørrådgivning og andre relaterte konsulenttjenester, med hovedfokus innen energi og samferdsel.

Navnet EFLA

I norrønt og moderne islandsk betyr verbet «efla» å ‘styrke\\\’ eller ‘forsterke\\\’. Fra norrønt har nynorsk fått ordet «evle», som nå oftest betyr ‘makte\\\’ eller ‘mestre\\\’. Navnet reflekterer godt selskapets definerte mål og visjon: Å bidra til å styrke våre oppdragsgiveres evne til å oppnå sine mål og samtidig være en synlig og sterk aktør i samfunnets utvikling.

Kompetanseområder


Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Efla AS
Vollsveien 6
1366 Lysaker

T: 984 58 102
W: http://www.efla.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!