Medlem

Lefdal Installasjon AS

Lefdal lnstallasjon er en ledende installasjonsbedrift Oslo og Akershus med betydelig kompetanse og bredt leveringsspekter innen elektro, tele/data og sikkerhet. Som totalleverandør utfører vi alle typer sterk – og svakstrømsinstallasjoner til nærings- og offentlige bygg, boliger og leiligheter. Utførelsene varierer fra mindre serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner til omfattende prosjekter og langsiktige serviceavtaler. Hovedkontoret ligger i Bærum med avdelingskontor i Oslo. Til sammen er vi 140 ansatte.

Livstidsgaranti
”Garantien gjelder mangler/feil som oppstår i arbeidets forventede levetid. Garantien gjelder ikke feil som oppstår på grunn av manglende service/ vedlikehold, slitasje eller unormal bruk. For at garantien skal kunne gjøres gjeldende må det være reklamert over mangelen uten ugrunnet opphold etter at den burde ha vært oppdaget, og faktura fra oppdraget må kunne fremlegges. Garantien gjelder ikke for det produktet/utstyret/materiellet som er levert, kun utførelsen av arbeidet. Garantien innebærer ingen begrensninger i forbrukerens rettigheter etter lov om håndverkertjenester.”

Kompetanseområder


Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Lefdal Installasjon AS
Bærumsveien 375
1346 GJETTUM

T: 67805800
W: http://www.lefdal.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!