Medlem

ljos as

ljos studio er et laboratorium for eksperimentell lysdesign og utforskning av lyskunst, for scene, arkitektur og kunstinstallsjoner.
Skygger, refleks, materialer, farger, intensitet, variasjon over tid, overflate, refraksjon, fysiske omgivelser, naturlige elementer og naturlig lys er nøkkelord for lysets evne til å avsløre, skjule, transformere eller forsterke steder og rom.

Pekka Stokke er en norsk lyskunster og visuell kunstner som jobber med menneskelig persepsjon og sanser og deres forhold til lys. Hvordan lys og projiserte strukturer kan forme og transformere fysiske realiteter og transcendere våre kategorier og mønster for avlesning av verden.

Lys er arkitektur, eller “darkitechture”, for å fylle volum og tomhet i romlige konstruksjoner.

Med et bredt felt av medskyldige og medarbeidere designer, bygger og programmerer Pekka Stokke / ljos studio levende skulpturer og installasjoner ved bruk av lys i naturlig eller kunstig form, med det materiale og formspråk som måtte passe prosjektet best.


Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

ljos as
pir 2, 13b
7010 trondheim

E: mail@ljos.no
W: http://www.ljos.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!