Holmenkollen
Bybrua i Bergen
Audi
“The Wings” - aluminium sculptures provide spectacular new highlights
Smart City
Sport
Medlem

OSRAM

OSRAM er en av to ledende lysprodusentene i verden. Vår portefølje dekker hele verdikjeden fra komponenter – inkludert lamper, elektroniske forkoblinger og opto semiconductors som lysdioder (LED) – armaturer, lysstyringssystemer og belysningsløsninger.

OSRAM er den største leverandøren av billamper og LED til kjøretøy. OSRAM er også en av markedslederne innen feltet elektroniske forkoblinger (ECG). Markedet for optisk semiconductors vokser raskt og har blitt et strategisk viktig område. Den spesielle lampesektoren for display-optikk er dessuten kjennetegnet av høy grad av innovasjon.

Over 100 år med OSRAM
Merkenavnet OSRAM ble registrert helt tilbake i 1906 og er et av de eldste merkenavnene som fortsatt nyter anerkjennelse over hele verden. Den 1. juli 1919 slo AEG, Siemens & Halske AG og Deutsche Gasglühlicht AG (Auer Gesellschaft) sammen sine aktiviteter innen lyskildeproduksjon. I dag er Siemens AG en minoritetsaksjonær i Osram. Selskapet ble listet på børsen i Frankfurt og München den 8. juli, 2013. (ISIN: DE000LED4000; WKN: LED 400; Trading symbol: OSR)

Lamper og belysningssystemer fra OSRAM danner grunnlaget for å se ting i et vakkert lys, gi trygghet og komfort samt sikre effektiv bruk av ressursene. I mer enn 100 år har OSRAM vært lidenskapelig opptatt av intelligent lys. Som en global virksomhet oppfordrer vi utilslørt til policyer for samfunns- og miljømessig ansvarlighet over hele verden – i tillegg til at vi sponser kunst og kulturer både hjemme og i utlandet.

Kompetanseområder

Lysdesign
Butikkbelysning
Industribelysning
Kontorbelysning
Nød- og sikkerhetsbelysning
Skole- og institusjonsbelysning
Styring og regulering
Utendørsbelysning
Installasjon

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

OSRAM
Lysaker Torg 6
1366 Lysaker

T: 40 00 40 14
E: kundesenter@osram.com
W: http://www.osram.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!