Vesthagen 4, kontorbygg
Medlem

Time Elektro AS

Time Elektro AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1991. Bedriften har 40 ansatte og er etablert med kontor og lager i Vesthagen 4 vis a vis Bohus på Bryne. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte.

Forretningsideen til Time Elektro AS er å være den ledende elektrikeren innenfor el-installasjon på Jæren. Vi vektlegger høy, faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Time Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og bidrar med arbeidsplasser i våre nabokommuner, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrøms-området. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

Kompetanseområder


Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Time Elektro AS
Vesthagen 4
4340 BRYNE

T: 4751771590
W: http://www.time-elektro.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!