MUNCH - Foto Einar Aslaksen
Frescohallen - Foto Alex Coppo
H&M Karl Johans Gate
Sandvika elvepromenade
Media city Bergen
H&M Lysekrone
Medlem

ZENISK

ZENISK er et uavhengig designkontor spesialisert i lysdesign, med solid estetisk og kunstnerisk forankring. Hos oss står det sosiale og mennesker i sentrum, samtidig som vi er opptatt av estetisk kvalitet, høy miljøbevissthet og har et sterkt fokus på lavt energiforbruk.

Variasjon i kompetanse er bevisst valgt for at ZENISK skal kunne levere og kommunisere gode og detaljerte løsninger for et vidt spenn av prosjekter. Designteamet er satt sammen av designere med variert bakgrunn fra teater, lysdesign, arkitektur, utstillingsdesign, scenografi og konstruksjonsdesign.

Vårt fokus er å skape økt livskvalitet gjennom gode visuelle opplevelser og stimulerende interaksjon. Vi utarbeider konseptuelle og tekniske løsninger som bidrar til å styrke prosjektets identitet og komfort, med vekt på miljø og energiforbruk.

ZENISK har fokus på dagslys, kunstig lys og fravær av lys. Vår styrke er hvordan lys skaper identitet, lesbarhet og romlighet på en estetisk og miljøvennlig måte. Vår lange erfaring fra kunstfeltet skal gi norsk lysdesign en ny retning, og norsk mørketid en identitet, nasjonalt og internasjonalt.

Kompetanseområder

Lysdesign
Utendørsbelysning
Belysningsplanlegging
Styring og regulering
Kontorbelysning
Butikkbelysning
Industribelysning
Hjembelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

ZENISK
Dronningens Gate 22, 3rd floor
0154 OSLO

T: 901 51 668
E: post@zenisk.no
W: http://www.zenisk.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!