Lysets dag

Årets viktigste dag innen lys og belysning i Norge.

På Lysets Dag får du faglig påfyll, fagkonferanse med anerkjente foredragsholdere, inspirerende produktutstillinger og kåring av Norsk Lyspris – den gjeveste hedersutmerkelse for lysdesign og belysningsprodukter i Norge.

Dette er årets viktigste møteplass for lysdesign og stedsutvikling, og for kunnskap om belysningens påvirkning på helse, trivsel og miljø.

Lysets dag 2020 er 11. november på DOGA i Oslo. Arrangør er den ideelle organisasjonen Lyskultur, som er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.

Foredragsholdere Lysets dag 2020

Internasjonalt anerkjente og svært interessante foredragsholdere vil stå på scenen under Lysets Dag. Se de tre første foredragsholderne her!

Les mer
11 11

Påmelding Lysets dag 11. november 2020

Early Bird frem til 15.august. Spar 500 kroner og sikre deg plass på Årets viktigste dag for lysdesign og stedsutvikling, og for kunnskap om belysningens påvirkning på helse, trivsel og …

Bli samarbeidspartner på Lysets dag 2020

Bli med på å videreføre suksessen fra Lysets dag i fjor! Vær med på å videreføre suksessen Lysets dag! For å kunne engasjere de mest toneangivende foredragsholderne i belysningsbransjen og …

Les mer

Lysets dag 2019

Se videoen som oppsummerer lysets dag 2019. Inspirerende foredragsholdere, rekordmange besøkende og svært engasjerte deltakere. Se filmen og bli med på årets event 2020 på DOGA 11.november

Les mer

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!