Lysets dag

Årets viktigste dag innen lys og belysning i Norge.

På Lysets Dag får du faglig påfyll, fagkonferanse med anerkjente foredragsholdere, inspirerende produktutstillinger og kåring av Norsk Lyspris – den gjeveste hedersutmerkelse for lysdesign og belysningsprodukter i Norge.

Dette er årets viktigste møteplass for lysdesign og stedsutvikling, og for kunnskap om belysningens påvirkning på helse, trivsel og miljø.

Lysets dag 2021 er 17. november på DOGA i Oslo. Arrangør er den ideelle organisasjonen Lyskultur, som er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.

Foredragsholdere Lysets dag 2021

Internasjonalt anerkjente og svært interessante foredragsholdere vil stå på scenen under Lysets Dag. Se foredragsholderne her!

Les mer
Collage av utstillere 2018

Bli samarbeidspartner på Lysets dag 2021

Bli med som samarbeidspartner til Lysets dag 2021 Lysets dag er årets høydepunkt for lysbransjen. Fagkonferansen presenterer internasjonale foredragsholdere innenfor et bredt tema og åpner for kunnskapsutveksling og faglig påfyll. …

Les mer

Lysets dag 2020

Norsk Lyspris 2020 hadde over 80 000 visninger. Vi livestreamet kåringen av Norsk Lyspris 2020 på Doga 11. november. Skuespiller og konferansier Olli Wermskog fra Det Andre teatret og tv …

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!