Bli samarbeidspartner på Lysets dag 2020

Facebook Twitter LinkedIn Email

Bli med på å videreføre suksessen fra Lysets dag i fjor!
Vær med på å videreføre suksessen Lysets dag! For å kunne engasjere de mest toneangivende foredragsholderne i belysningsbransjen og andre som jobber med lys er vi i avhengig av samarbeidspartnere.

Mediepakken for våre samarbeidspartnere inkluderer blant annet profilering på våre nettsider, i magasinet Lyskultur, og i nyhetsbrev til seks tusen mottakere.

Lysets dag er årets høydepunkt for lysbransjen. Fagkonferansen presenterer internasjonale foredragsholdere innenfor et bredt tema og åpner for kunnskapsutveksling og faglig påfyll. De siste års beste lysprosjekter kåres med prisutdelingen av Norsk Lyspris. Dette er dagen lysbransjen samles for å se og vise frem det beste innen lysdesign og belysningsprodukter.

Collage av utstillere 2018

Målgruppe
Lysets dag vil være på Design og Arkitektur Norge (DogA). Med et 340 kvadratmeter stort areal til disposisjon tilbys utstillere på Lysets dag en unik profileringsmulighet overfor bransjen, arkitekter, interiørarkitekter og stedsutviklere.

All bevertning foregår i utstillingsområdet, fra kaffe til snacks og drinker utover kvelden.

Utstillere og sponsorer får muligheten til å invitere alle sine kunder og samarbeidspartnere til feiring og presentasjon av årets beste lysprosjekter.

Det er satt av en dag ekstra for nedrigging 12. november.

Har du spørsmål i forbindelse med utstiller- og sponsorpakker, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi ser frem til et spennende samarbeid og en minnerik og suksessfull Lysets dag 2020.

Kontakt:

Medieselger Lyskultur
Grethe Ånerud
E-post: gaa@hsmedia.no
Telefon: 928 36 830

Prosjekt- og markedskoordinator
Josephine Schøyen
E-post: josephine.schoyen@lyskultur.no
Telefon: 48 26 82 85

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!