Generalsekretær i LightingEurope Ourania Georgoutsakou kommer til Lyskultur i september

Facebook Twitter LinkedIn Email
Fakta om LightingEurope

LightingEurope (LE) er bransjeorganisasjonen for lysindustrien, og representerere over 1000 lysbedrifter over hele Europa, med tilsammen over 100 000 ansatte.

 Les mer på LightingEuropes hjemmesider

Lyskultur har blitt medlem av LightingEurope (LE), en bransjeorganisasjon som jobber for å fremme belysningsindustriens interesser innenfor EU.

Med hovedsete i Brussel er EL i en unik posisjon til å påvirke beslutningstakere i EU, som igjen påvirker hele bransjen, inkludert i Norge, sier daglig leder i Lyskultur, Katia V. Banoun.

Vi har invitert generalsekretær Ourania Georgoutsakou til Lysaker 19. september. Her vil hun presentere for Lyskulturs medlemmer hvordan LE arbeider og hvordan våre medlemmer kan involvere seg.

Ourania_Georgoutsakou.pngOurania Georgoutsakou har vært generalsekretær i LE siden april 2017 og har fra før av 15 års erfaring med å fremme medlemsinteresser i Europa, blant annet som direktør for Public Policy Europe i SEMI, og Senior policy Coordinator for the Assembly of European Regions i Brussel.

LightingEurope er et talerør for belysningsindustrien og jobber strategisk for vekst i lysbransjen blant annet gjennom å satse på LEDification, intelligente lyssystemer, Human Centric Lighting og Circular Economy.

En av LightingEuropes styrker ligger i å koble ledende industriaktører med beslutningstakere i EUs arbeidsgrupper. Disse arbeidsgruppene klargjør ulike synspunkter på aktuelle temaer i lysindustrien. Dette er i sin tur med på å bane vei for konkret politikk og beslutninger. Les mer om LE på LightingEuropes hjemmesider

Medlemmer av Lyskultur kan påvirke direkte

Lyskulturs medlemmer får med dette mulighet til å delta i ulike arbeidsgrupper og direkte påvirke LightingEuropes beslutningsgrunnlag og arbeidsmål.

Noen hovedområder frem mot 2025:

LE_HCL2017.pngLE_HealthyBuilding_Infog-1.png

 

Fakta om LightingEurope

LightingEurope (LE) er bransjeorganisasjonen for lysindustrien, og representerere over 1000 lysbedrifter over hele Europa, med tilsammen over 100 000 ansatte.

 Les mer på LightingEuropes hjemmesider

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!