Kjøp Billett til Lysets Dag 2022

Facebook Twitter LinkedIn Email

Da har vi gleden av å ønske velkommen til Lysets dag 2022!

I år som i fjor arrangerer vi årets viktigste dag innen lys og belysning i Norge. Det som kanskje er mest gledelig med årets arrangement er at vi denne gangen kan samles helt uten restriksjoner. Interessen for Norsk Lyspris øker hvert år, og med årets program er ikke dette en begivenhet du vil gå glipp av!

Det å kunne samle bransjen til faglig påfyll, dele kunnskap, inspirasjon, refleksjon, å være en samlende arena som gir gode opplevelser til Lyskulturs medlemmer og andre som brenner for lys og belysning er essensielt. Der fysiske møteplasser blir færre og tiden brukes mer og mer på digitale plattformer er Lysets dag en stadig viktigere tradisjon og møteplass for bransjen. I 2022, som tidligere år, feirer og hedrer vi alt det gode arbeidet som gjøres med og for belysning i Norge gjennom Norsk Lyspris. 

Årets begivenhet skal bidra med faglig påfyll, anerkjente foredragsholdere, inspirerende produktutstillinger, underholdning og ikke minst kåringen av Norsk Lyspris – den gjeveste hedersutmerkelse for lysdesign og belysningsprodukter i Norge.

I fjor hadde vi rekordmange påmeldte prosjekter og produkter, og denne bragden håper vi at kan gjenskapes i år. Den årlige tildelingen av Norsk Lyspris og diplomer, som deles ut på Lysets dag 16. november, løfter frem noen av de beste innen norske lysprosjekter og -produkter. Norsk Lyspris er viktig i kommunikasjonen med omverden for å synliggjøre hva gode lysprosjekter og -produkter gir av merverdi. Deltagelse, nominasjon og utmerkelse på Norsk Lyspris henspeiler for omverden evne og kompetanse innen belysningsfaget.

Norsk Lyspris legger standarden for hva som er et godt lysprosjekt, hvor det tverrfaglige samarbeidet er avgjørende for sluttresultatet. Slik er Norsk Lyspris med på å styrke belysningens rolle i utformingen av morgendagens Norge.

Velkommen skal du være!

Ta kontakt for gruppe pris 4 for 5 og for studentpris.

Meld på ditt prosjekt her

Kjøp billett her

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!