Lyskultur deltar i to komiteer hos Standard Norge

Facebook Twitter LinkedIn Email

Lyskultur deltar i to komiteer hos Standard Norge.

I starten av 2024 er Lyskultur igjen representert i SN/K 289. Denne komiteen skal revidere NS 11005 Universell utforming av uteområder. Komiteen har gjenoppstått etter å ha fått en stopp for et par år tilbake. Etter planen skal standarden være ferdig revidert om et knapt års tid, og publiseres i første halvår i 2025. Vi sitter i en spennende gruppe sammen med representanter fra blant annet Den Norske Turforening, Kartverket, Handikapforbundet, Oslobygg, Statens Vegvesen, Boligprodusentene, Grindaker Landskapsarkitekter med flere. 

Rett etter påske ble vi også engasjert til å sitte i SN/K 249 Lys og Belysning. Denne komiteen er en skyggekomite og sørger for at de standarder som er relevante for belysningsbransjen revideres får sin norske tvilling oppdatert tilsvarende. Lyskultur har tidligere sittet i denne komiteen, og vi er glade for å kunne meddele at vi etter en kort pause igjen er representert. Her skal vi jobbe sammen med mange dyktige og erfarne ressurser fra belysningsbransjen som på ulike måter har lang erfaring også med standardiseringsarbeid.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!