Lyskultur fusjonerer alle plattformer

Facebook Twitter LinkedIn Email

Magasinet LYS endrer navn til “Lyskultur”. Dette er et ledd i Lyskulturs strategiske satsing hvor vi ønsker å samle alle tråder og profilere plattformene likt. 

Bredden i vår medlemsmasse er vår styrke, og vi ønsker derfor å fortsette videre med ett merkenavn for å styrke vårt omdømme som ledende kompetansenettverk innen lys og belysning.

Dette gjelder for magasinet og våre nettsider som nå er samlet i én portal for økt synlighet og treff for omverden. Dette gjør det lettere å finne relevant informasjon for alle interessenter, fra magasinet til nettet og i sosiale medier.

Magasinet skal inspirere og øke kompetansen for medlemmene, byggbransjen og beslutningstakerne i markedet, og våre lesere vil kunne forvente samme kvalitet og bredde på innholdet i Lyskulturs magasin som før.

Når vi nå endrer navnet på magasinet LYS til Lyskultur er dette et fremtidsrettet grep for å øke synligheten og forenkle navigeringen for alle lysinteresserte. I tillegg vil magasinet fra neste nummer distribueres gjennom Narvesen som et ledd i markedsføringen av magasinet og Lyskulturs medlemmer som vil åpne opp for nye lesere.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Lyskultur,
Katia V. Banoun

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!