Lyskultur har blitt medlem av Lighting Europe

Facebook Twitter LinkedIn Email

– Medlemsskapet gir en unik sjanse til å påvirke beslutningstakere og bransjen.

Lyskultur har inngått en samarbeidsavtale med Lighting Europe.

Sentral aktør
Lighting Europe er et talerør for belysningsindustrien og har sitt hovedkontor i Brussel.

– Lighting Europe har sitt hovedsete i Brussel, og på den måten er de i en en unik stilling til å påvirke beslutningstakere i EU som påvirker hele bransjen, inkludert i Norge, sier daglig leder i Lyskutur, Katia V. Banoun.

Lighting Europe fokuserer strategisk på vekst for lysbransjen ved å satse på LEDification, intelligente lyssystemer, Human Centric Lighting og Circular Economy.

En av Lighting Europes styrker ligger i å koble ledende industriaktører sammen med beslutningstakere i EUs arbeidsgrupper. Disse arbeidsgruppene klargjør ulike synspunkter på aktuell lysindustritematikk. Dette er i sin tur med på å bane vei for konkret politikk og beslutninger.

Engasjer deg i Lighting Europe
Et medlemskap i Lighting Europe gir anledning til å nominere inn kandidater i Lighting Europes ulike arbeidsgrupper. Dette koordineres av Norsk Lysteknisk Komité (NLK) og fagsekretær fra Lyskultur. Lyskulturs medlemmer med særskilt interesse og som ønsker å bidra kan sende forslag om dette til fagansvarlig Tomas Sjögren, da det er NLK som foretar den endelige nomineringen på vegne av Lyskultur og Norge.

Les mer om medlemskap i Lighting Europe her.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!