Lyskulturs nye profil og nettside

Facebook Twitter LinkedIn Email

Med de nye nettsider på plass, kan medlemmer av Lyskultur glede seg over å kunne presentere organisasjonen i ny drakt – med ny logo, nytt design og egne medlemsprofiler til alle våre medlemmer, som kan inspirere beslutningstakere og andre til å satse på god belysning.

Lyskultur — Ident from Kim Holm on Vimeo.

Lyskulturs nye kommunikasjonsstrategi om synliggjøring av medlemmenes kompetanse og økt interesse for lys og belysning i samfunnet har vært grunnlaget for utarbeidelsen av det nye nettstedet. Dette er gjort blant annet med utarbeidelse av en plattform dedikert til synliggjøring av våre medlemmers prosjekter og skal være en enkel måte å navigere seg frem til riktig kompetanse på.

 

Designet gjenspeiler været

Ved bruk av ”stedsdeling” vil våre nye nettsider automatisk vise været og fargetemperaturen (målt i kelvingrader), akkurat der du befinner deg synkronisert mot yr.no, noe som også gjenspeiles i bakgrunnsfargen på siden.

 

Utvalgte lysprosjekter

Som et videre ledd i Lyskulturs strategiske satsing på synliggjøringen av gode lysprosjekter, har vi gjennom et kompetansetilskudd fra Husbanken opprettet en egen database til fremhevelsen av utvalgte lysprosjekter. Databasen inneholder pilot- og forbildeprosjekter innen universell utforming, og skal øke fokus på belysningsprosjekter som bedrer tilgjengelighet, trivsel og trygghet for alle samt tar i bruk energieffektive belysningsløsninger.

 

Ny logo, nytt design, ny drakt

Lyskulturs nye logo og farge appellerer til den intuitive forståelsen og assosiasjonen til lys, og refererer videre til både menneskeskapt og naturlig belysning. Profilen og nettstedet er designet av Torgeir Hjetland fra Work in Progress. Den animerte logoen er utviklet i samarbeid med motion designer Kim Holm og nye nettsidene er utviklet av Custom Publish.

 

Medlemsskap i Lyskultur?

Lyskultur er Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning. Vi ønsker at alle som jobber med lys til det daglige tar del i nettverket. På den måten vil beslutningstaker lett kunne finne frem til rett kompetanse. Som medlem vil du ha reell påvirkningskraft på videre utvikling av både bransjen, og standardisering innen belysning. Du vil ta del i et stort tverrfaglig nettverk, med et brennende felles engasjement samt få fordelaktige medlemspriser på alle våre kurs og publikasjoner og abonnement på Norges eneste fagblad innen lys.

Bli medlem i dag!

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!