Ny publikasjon- og fagansvarlig i Lyskultur

Facebook Twitter LinkedIn Email

Tomas Sjögren er ny Publikasjon- og fagansvarlig i Lyskultur. Tomas kommer fra en rolle som Business Development Manager i ÅF Lighting, og kan vise til over 20 års erfaring fra belysningsbransjen.

Han har bred kunnskap og erfaring innen belysning, og har jobbet med oppsøkende virksomhet, formidling, kompetanseheving, lysplanlegging og salg i en årrekke. Han har sin utdannelse fra Ingeniørhøgskolen i Jönköping, hvor han har studert utendørs- og innendørs lysplanlegging, produktdesign og generell belysningslære.

– Tomas har god kjennskap til bransjen, med en faglig kompetanse som gjør at han vil bli en viktig bidragsyter for nettverket, sier daglig leder i Lyskultur, Katia V. Banoun.

Tomas kommer fra en stilling som Business Development Manager i ÅF Lighting, og har tidligere jobbet hos leverandører som ERCO Lighting AS, Riegens A/S, Cardi Belysningsspecialisten AS og Philips Norge AS.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som Publikasjon- og fagansvarlig i Lyskultur, og ser frem til å ha en relasjonsbyggende rolle i den faglige utviklingen av bransjen, sier Tomas Sjögren.

Tomas tiltrer stillingen fra januar 2017.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!