PLDC 2017 avholdes i Paris

Facebook Twitter LinkedIn Email

Professional Lighting Design Convention blir avholdt i Paris, Frankrike fra 1. – 4. november, 2017. 

PLDC-konferansen i 2017 er stolte av å kunne kunngjøre at neste års konferanse vil holdes i Paris på Palais des Congrès – et av europas største foredragssentre i nærheten av berømte Champs Élysées.

Det 32.000 kvm. store foredragssenteret ble tegnet av den franske arkitekten Guillaume Gillet i 1974, og er siden benyttet til arrangementer som César Awards og Eurovision Song Contest.

Modernisering av konferanse-formatet
Konferansen er blitt modernisert i samarbeid med internasjonale «tenketanker» og andre partnere, hvor konferansen i år tar sikre på tre parallelle foredrag om gangen, fremfor fire, som har vært standarden ved de siste års konferanser. Konferansen vil fortsatt ta for seg fire hovedtemaer som tidligere, men har lagt om tiden slik at man enklere kan få med seg de foredragene man ønsker å se.

Forskningsdelen ”Research Track” er med moderniseringen blitt to-delt for å tilby deltakerne det nyeste innen forskning og pågående studier fra belysningsindustrien. Forskningsinnleggene er kuttet ned til 20 minutters lengde for å gi mulighet for flere presentasjoner. Det åpnes for innmelding av forskningsbidrag 1. september 2016.

Foredrag som vil fortsette med sin opprinnelige lengde på 45 minutter er ”Lighting Application Case Studies”, ”Professional Practice” og ”Urban Life 4.0”.

Les mer om PLDC 2017 her.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!