Sammen for eksport av Nordisk Lysdesign

Facebook Twitter LinkedIn Email

Det første Lightboost-seminaret for kartlegging av eksportmuligheter for nordisk lysdesign ble avholdt i London 19. september.

Lighboost er et samarbeidsprosjekt mellom de tre nordiske lysorganisasjonene Innovationsnetværket Dansk Lys, Ljóstæknifélag Ìslands og Lyskultur. Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge, og har til formål å kartlegge eksportmuligheter for nordiske produkt og lysdesign til det europeiske markedet.


Lyskultur fikk sammen med norske deltakere fra Rambøll, ZENISK og ÅF Lighting besøke den Norske ambassaden for å lære mer om hvordan de jobber for norske aktører i det britiske markedet.

Til sammen 30 deltakere samlet seg til Lightboost seminar i Den Danske Ambassaden i Londons lokaler, som har vært en viktig bidragsyter for prosjektet.  

Deltakerne fikk god lokal innsikt i det britiske markedet med foredrag fra viktige aktører i den britiske belysningsbransjen, sammen med presentasjon av markedsrapporten ”Opportunities in the German and UK Market for Nordic Lighting Design” og nyttige tips fra ambassaderepresentanter. 

Bakgrunnsrapporten ”Opportunities in the German and UK Market for Nordic Lighting Design” kan du laste ned gratis her.

Lightboost-seminar i Berlin
Neste studietur for Lightboost-prosjektet avholdes i Berlin 4. november. Mer informasjon kommer. 
Hold av datoen!

Du kan lese mer om Lightboost i neste utgave av magasinet Lyskultur.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!