Kursvilkår

Facebook Twitter LinkedIn Email

Påmelding
Påmelding til Lyskulturs kurs, seminarer og arrangementer er bindende. 

Kursavgift
Kursavgiften er oppført under hvert kurs i kurskalenderen på Lyskulturs nettsider. Kursavgiften kan betales via digitale betalingsløsninger eller tilsendt faktura. For modulpakken” prosjektering av belysning” må alle kurs gjennomføres i løpet av 12 måneder periode på oppsatte datoer fra Lyskultur.

Lysveileder
Alle våre kurs gir en måned fri tilgang til Lysveileder.no  og for prosjektering av belysning gis det 12 måneders fri tilgang. Tilgangen gis normalt en uke før kursstart. 

Kursbevis
Kursdeltakere vil etter gjennomført test motta et elektronisk kursbevis

Avmelding pga sykdom
Kan du ikke delta pga sykdom kan en av dine kollegaer ta din plass uten ekstra kostnader. Det er dessverre ikke mulig å bytte til et senere kurs eller få det refundert.

Påmeldingsfrist
Påmelding kan finne sted helt frem til kursdato, fremt at kurset/seminaret/arrangementet ikke er fulltegnet.

Avlysning
Det tas forbehold om nok deltakere for gjennomføring av kurset. Lyskultur tar forbehold om avlysning av kurs ved sykdom, for få påmeldte eller force majeure. Lyskultur står ikke ansvarlig for kostnader knyttet til flybilletter, hotell eller lignende i tilfelle avlysning. Lyskultur tilbyr det samme kurset på en senere dato, eller et annet kurs hos Lyskultur til tilsvarende verdi

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!