Er du med, kan du påvirke

Jobber du med lys og belysing? Er du opptatt av god og riktig lyskvalitet i Norge? Velkommen til Lyskultur!

Bli medlem i dag

Som medlem i Lyskultur, blir du del av Norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning. Våre medlemmer er toneangivende aktører innenfor alle deler av belysningsbransjen; fra lysdesignere og rådgivende ingeniører, til produsenter, importører, installatører og salgsleddet.

Den brede tilslutningen i bransjen er helt unik. Det er resultatet av Lyskulturs tilstedeværelse som knutepunkt og talerør innen lys og belysning siden vår oppstart i 1936.

Så hva gjør Lyskultur?

 • Vi samler bransjen og sørger for tyngde i møte med myndigheter og beslutningstakere om standarder og rammevilkår. Sammen står vi sterkere, enn hver for oss.
 • Vi gir ut publikasjoner, veiledere og oppslagsverk, som fungerer som bransjens kvalitetsstempel på hva som er god belysning. Dette er nøkkelverktøy i hverdagen for alle som prosjekterer, beskriver, leverer og installerer profesjonell belysning.
 • Vi tilbyr et bredt spekter av kursing, etterutdanning og kompetanseoverføring innen lys og belysning.
 • Vi er en portal og et talerør for god og riktig belysning i Norge, i møte med presse og omverdenen.
 • Vi er den norske belysningsbransjens portal til internasjonalt samarbeid og informasjonsutveksling innen estetikk, teknikk og standardiseringsarbeid

Hvordan gjør vi det?

 • Vi har et aktivt og sterkt faglig nettverk. Alle styrer og komiteer er satt sammen av tverrfaglige medlemsgrupper. Det gir synergier og et helhetlig blikk, som ikke finnes andre steder.
 • Vi er en nonprofit-forening. Vår eneste drivkraft er god og riktig lyskvalitet, og bedre rammevilkår for alle som jobber med lys og belysning.

Medlemsfordeler

 • Er du med, kan du påvirke. Våre medlemmer er aktive bidragsytere og premissgivere i utviklingen av nasjonale og internasjonale standarder, rapporter og veiledere.
 • Du får tilgang til vårt landsdekkende og unike nettverk innen lys og belysning
 • Egen medlemsportal hvor du kan bli oppdatert på de siste nyhetene fra bransjen
 • Medlemspris på publikasjoner, veiledere, kurs og seminarer (opptil 30% rabatt) 
 • Eksklusive invitasjoner og faglige oppdateringer om bransjen.
 • 80 % rabatt på Lysveilederen – et nøkkelverktøy for alle som prosjekterer, beskriver, leverer og installerer profesjonell belysning.
 • Fritt tilsendt Norges eneste fagblad, innen lys og belysning, Magasinet Lyskultur 4 ganger i året direkte til arbeidsplassen eller hjem. Magasinet er tilgjengelig for alle ansatte i medlemsbedriftene digitalt i medlemsportalen.

Bli medlem i dag

Det er firmaet/bedriften/organisasjonen som er medlem.

Medlemsskap i Lyskultur følger foreningsåret. Serviceavgiften faktureres etter årsmøte i slutten av første kvartal.

*Leverandører og importører av belysning og belysningsutstyr (gruppe 2, 3, 4 og 5) betaler i tillegg 0,5 promille av omsetning (makspris 55.050 kr.), og mottar ekstra medlemsfordeler med 10% rabatt ved annonsering i Lyskulturs kanaler, og to stemmer ved årsmøtet (ved serviceavgift på over 20.000 kr.)

**Lysveilederen er en frivillig tilleggstjeneste, som tilbys Lyskulturs medlemmer til redusert pris. Abonnement tegnes separat. Les mer og tegn abonnement på lysveilederen her. Har du spørsmål eller henvendelser om lysveilederen, ta kontakt på post@lyskultur.no.

Medlemspris på Lysveilederen: Våre medlemmer kan velge mellom personlig- eller bedriftsabonnement. Bedriftsabonnement er basert på medlemskategorien din bedrift tilhører. MERK man kan ikke velge bedriftkategori, den kommer opp automatisk når man registerer sin medlemsbedrift. I medlemskategori 2. vil dere få fri tilgang til inntil 9 brukere, i kategori 3. inntil 49 brukere og i kategori 4. fri tilgang til alle ansatte. I medlemskategori for foreninger, non-profit, kommuner, skoler osv. tilbyr vi abonoment per person til 990,-
For mer informasjon se våre vedtekter og retningslinjer for medlemmer.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!