Forsidefilm

Bli medlem

Er du med, kan du påvirke. Jobber du med lys og belysning? Er du opptatt av god og riktig lyskvalitet i Norge? Velkommen til Lyskultur.

Vi samler bransjen og sørger for tyngde i møte med myndigheter og beslutningstakere om standarder og rammevilkår. Sammen står vi sterkere enn hver for oss.

Medlemsfordeler

Unikt nettverk

Du får tilgang til vårt landsdekkende tverrfaglige nettverk innen lys og belysning. Her møter du alle i bransjen.

Egen medlemsportal

Søkbar profilside for alle medlemsbedrifter og egen medlemsportal med norske og internasjonale oppdateringer fra bransjen.

Medlemspris

Sterkt reduserte priser på etterutdanning innen prosjektering av belysning, kurs og seminarer.

Gratis faglig påfyll

Eksklusive invitasjoner for å delta på faglige møter for bransjen. Gratis å sende inn søknader til Norsk Lyspris.

80% rabatt på Lysveilederen

Lysveilederen – et nøkkelverktøy for alle som prosjekterer, beskriver, leverer og installerer profesjonell belysning. Se prisliste

Motta Magasinet Lyskultur gratis

Norges eneste fagblad innen lys og belysning, Magasinet Lyskultur, fritt tilsendt 4 ganger i året. Magasinet fås også digitalt.

Rabatt på annonser

10% rabatt ved annonsering i Magasinet Lyskultur. Her treffer du kjernen i belysningsbransjen.

Internasjonalt nettverk

Bli en del av et internasjonalt nettverk innen lys og belysning. Lyskultur er et nasjonalt medlem i CIE og LightingEurope.

Medlemsinfo

Motta medlemsnytt jevnlig med bransjenytt, ledige stillinger og offentlige anbud mm.

Våre medlemmer

Lyskulturs medlemmer er toneangivende aktører fra statlige organer, kommuner, utdanningsinstitusjoner til bedrifter innenfor belysningsbransjen. Alt fra arkitekter til lysdesignere, rådgivende ingeniører til produsenter, importører, installatører og salgsleddet innenfor belysning.

Hva sier våre medlemmer

Kristin Bredal

Daglig leder og lysdesigner i medlemsbedrift Zenisk

“Lyskultur er en aktiv nettverksbygger på tvers av bransjen. Lysets Dag og utdelingen av Norsk Lyspris samler bransjen og synliggjør betydningen av lysdesign og kvalitetsprodukter for beslutningstakere. Deling av kompetanse …

Les mer

Hva sier våre medlemmer

Janne Grindheim

Avdelingsleder i medlemsbedrift Norconsult AS

«Lyskultur gir ut publikasjoner, veiledere og oppslagsverk, som fungerer som bransjens kvalitetsstempel på hva som er god belysning. Dette er nøkkelverktøy i hverdagen for alle som prosjekterer, beskriver, leverer og …

Les mer

Hva sier våre medlemmer

Terje Nesjem

Senior ingeniør i medlemsbedrift Forsvarsbygg

«Lyskultur gir anbefalinger for hvordan man kan opprettholde gode belysningsløsninger som bidrar til trygge, inkluderende, miljøvennlige, klimavennlige, attraktive og levende byer og byregioner, helt i tråd med FNs bærekraftmål.» – …

Les mer

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!