Medlem

Arkitektene Astrup og Hellern AS

Arkitektene Astrup og Hellern har en lang og kontinuerlig erfaringsbakgrunn fra de aller fleste typer arkitektoppdrag. Denne erfaringsbakgrunn sammen med kontorets dyktige medarbeidere har gitt oss høy kompetanse til å utvikle og gjennomføre store og kompliserte oppdrag. De siste 40 år har vi lagt vekt på å utvikle spesialkompetanse innenfor prosjektutvikling av komplekse industrianlegg, kontorer og næringsbygg. Vi regnes i dag blandt de mest erfarne arkitekt-kontor på dette felt.

Alle vesentlige arkitektfaglige ytelser og tjenester dekkes av vårt arkitektkontor. Dette omfatter både planarbeid, programmering og prosjektering. Innen prosjektering inngår i tillegg til arkitektarbeidet, spesialtjenester så som bygnings-fysiske forhold, akustikk, brannstrategi, spesialbelysning, og kostnadsberegninger. Vi har i tillegg mange års erfaring med prosjektering for olje- og gassindustrien i Norge.

Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Arkitektene Astrup og Hellern AS
Kronprinsens gate 17
0215 Oslo

T: 22686990
E: firmapost@aaoh.no
W: http://www.aaoh.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!