Medlem

Asplan Viak Bergen

Forretningsmodellen vår er basert på at vi skal ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det innebærer at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer i prosjektets ulike faser basert på en helhetstanke.

Tverrfaglighet står sentralt i Asplan Viaks metodikk. Til forskjell fra flerfaglighet innebærer det at medarbeidere med forskjellig faglig bakgrunn i dialog kommer frem til løsninger på utfordringene i det enkelte oppdrag. Vi mener at de kreative og innovative løsningene har større sannsynlighet for å oppstå gjennom tverrfaglighet enn ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert.

Verden blir stadig mer kompleks. Det medfører at kravet til spisskompetanse øker. Innenfor de fagområdene Asplan Viak er ledende besitter vi ofte slik kompetanse selv. Der oppdragene krever det og vi mangler kompetansen på enkelte fag, har vi lang tradisjon for å samarbeide med de beste i Norge enten det er forskningsinstitusjoner eller mer kommersielle samarbeidspartnere for å komplettere våre team.

Kompetanseområder

Utendørsbelysning
Belysningsplanlegging
Hjembelysning
Styring og regulering
Skole- og institusjonsbelysning
Industribelysning
Kontorbelysning
Lyskilder/lyspærer
Nød- og sikkerhetsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Asplan Viak Bergen
Postboks 24
1300 Sandvika

T: 92626560
E: asplanviak@asplanviak.no
W: http://www.asplanviak.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!