Nobelkonserten
Eurovision
Medlem

CT Norway AS

Bright Norway AS er resultatet av fusjonen mellom AVAB CAC og Frontlite. Vi er et norsk selskap, med avdelinger i Oslo, Bergen og Lillehammer. Våre kunder består av teatre, TV- studioer og produsenter, konsert- og event- arrangører, konsert- og flerbrukshus, arkitekter og utstillingsdesignere, og ikke minst alle landets klubber, amatørteatre og lag.

Som eksklusiv importør og distributør av de ledende merkene innenfor områdene lys, lyd, sceneutstyr og tekstiler, kan Bright tilby et bredt vareutvalg, støttet av en stab med stor fagkunnskap og erfaring. Våre ressurser er omfattende, og få kan utfordre oss på leveransepresisjon og gjennomføringsevne. Dette har da også resultert i at Bright er involvert i de fleste små og store installasjoner og arrangementer i Norge i dag.

Vi har siden 2011 vært en del av Bright Group, som med sine 300 ansatte i tre land er nordens desidert største aktør innen sitt felt. I Norge er vi ca 130 ansatte, og vårt hovedkontor ligger i Oslo, mens vår utleieavdeling befinner seg i Vestby 40 km syd for Oslo. Du finner oss også i Bergen, på Gjøvik og ikke minst Lillehammer hvor vår installasjonsavdeling holder hus.

Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

CT Norway AS
Brugata 19 Postboks 9086 Grønland
0186 Oslo

T: 22113030
W: https://webshop.ct-norway.com/main.aspx

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!