Medlem

Datek Light Control AS

Datek Wireless AS er et norskeid selskap med spesialkompetanse innen maskin til maskin kommunikasjon (M2M), trådløs infrastruktur og systemer med behov for mobilkommunikasjon. Vi har lang erfaring fra komplekse prosjekter fra forstudier til implementering.

Målsettingen er å bidra til økt verdiskapning hos våre kunder gjennom nyttige, lønnsomme og pålitelige systemløsninger. Vi leverer til privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa.

Datek er sterke på skreddersøm og leverer ofte en kombinasjon av egenutviklet og standard programvare. De ansatte er personer med bakgrunn fra teknologi, prosjektledelse og salg/markedsføring som samlet utgjør team med høy kompetanse og betydelig gjennomføringsevne.

Selskapet har spisskompetanse innen disse forretningsområdene:

Datafangst- og flåtestyringssystemer
Lysstyring
Meldingssystemer
Datek Wireless AS har blant annet levert løsninger for Mesta, Jernbaneverket, CargoNet, NSB, Statens vegvesen, Gardermoen Fuelling Service, Transportsentralen Lillestrøm, De norske Bokklubbene, Brønnøysundregistrene og mange norske kommuner.

Kompetanseområder


Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Datek Light Control AS
Voldgt. 8
2000 Lillestrøm

T: 63892900
W: http://www.datek.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!