CreeXSP Tynset
Dronning Eufemias gate
Oslo Lufthavn
PostNord
Statoil Sandvika
Promek
Medlem

EnergyOptimal AS

EnergiOptimal: Banebrytende LED-løsninger for en Lysere Fremtid

Revolutionerende Kostnadseffektivitet: Oppdag fremtidens belysning med EnergiOptimal. Våre LED-løsninger er nøye utviklet for å redusere driftskostnadene betydelig, samtidig som de leverer topp kvalitet og ytelse.

Robust og Brukervennlig Design: Hver komponent i våre systemer er konstruert for å være slitesterk og enkel å installere. Vi forenkler prosessen, fra installasjon til daglig bruk.

Minimalt Vedlikehold, Maksimal Varighet: Våre produkter er designet for å vare. Med enkelt vedlikehold og forlenget levetid, gir EnergiOptimal løsninger du kan stole på år etter år.

Sikkerhet og Kvalitet i Verdensklasse: Sikkerhet er vår prioritet. Våre løsninger har gjennomgått strenge tester og er bevist å være blant de sikreste på markedet.

Innovasjon og Bærekraft: Med patenterte, miljøvennlige løsninger og flere prisbelønte konsepter, er EnergiOptimal i forkant av bærekraftig innovasjon.

Erfaring som Teller: Fra vegtunneler og togpassasjer til urbane prosjekter og dekorativ belysning, vår omfattende erfaring sikrer at vi leverer kun det beste.

Partnerskap for Suksess: Brødrene Dahl Samferdsel, en ledende aktør, har valgt å markedsføre, selge, og produsere våre banebrytende produkter for tunnelmarkedet.

Lær Mer: Besøk www.energyoptimal.com for mer informasjon og inspirerende videoer. Oppdag hvordan EnergiOptimal kan lyse opp din verden.

Kompetanseområder

Lysdesign

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

EnergyOptimal AS
Amagerveien 2D
0701 Oslo

T: 22493031
E: post@energyoptimal.no
W: http://www.energyoptimal.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!