Medlem

Promitto Group AS

Promitto Group AS er en norsk produsent av lineær LED belysning. Siden oppstarten i 2015 har vi jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene på markedet.

Vi leverer belysning i hele Norden og arbeider med flere av de største aktørene i bygg- og anleggsindustrien. Med mange års erfaring innen profesjonell belysning, har vi både utstyret og kompetansen til å levere konkurransedyktige belysningssystemer.

Vårt mål er å skape trygge arbeidsplasser, forebygge ulykker og bevare miljøet ved hjelp av smarte, brukervennlige produkter.

Ved å satse på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger, ønsker vi å skape verdi for kundene våre gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger.

Alle våre produkter er designet i Norge og produsert for det nordiske miljøet. Vi selger våre produkter gjennom et nettverk av distributører som består av profesjonelle, ledende aktører innen ulike bransjer.

Kompetanseområder

Industribelysning
Styring og regulering
Utendørsbelysning
Nød- og sikkerhetsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Promitto Group AS
Fløisbonnveien 5
1412 Sofiemyr

T: 67411190
E: post@promitto.no
W: https://promitto.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!