Oslofjord Convention Center
Vinmonopolet
Gand Cafe
Ling Ling
Porsche Classic Center Son
Medlem

Light House Company AS

Vi skaper fantastiske resultater med lys – hver eneste dag!

Light House er et fyrtårn i Norden innen butikk- og prosjektbelysning. Siden 1997 har vi levert banebrytende prosjekter, innovativ design og kostnadseffektive miljøløsninger til butikker, boliger, hoteller, restauranter, kontorbygg og utendørsmiljøer.

I Light House Family er vi dedikerte fagpersoner med et enormt engasjement og brennende tro på hva lys kan utrette. Vi jobber i team og leter alltid etter den optimale løsningen tilpasset hvert prosjekt!

Høy kompetanse

Vårt fremste varemerke er høy kompetanse. Innen lysdesign, rådgivning og selgende lys. I tillegg er vi en belysningsgrossist med et stort sortiment med over 10.000 ulike enheter. Her har du som kunde alle valg du kan ønske deg: for eksempel våre egenproduserte LED-spoter av topp kvalitet – via et stort spekter fra ledende europeiske produsenter – til spesialdesignede dekorlamper.

Stort spekter

Siden 1997 har vi levert løsninger til alt fra boliger, butikker og kjøpesentre, til offentlige prosjekter og utendørsmiljøer. Bl.a deler av Den Norske Opera, Maxbos flaggskip på Hvam, Trekanten Kjøpesenter i Bodø, Fredrikstad Kulturhus og Fornebu Shopping.

Light House ble også valgt som lysdesignere og leverandør av lys da Optimera skulle bygge fremtidens bolig: et komforthus, som også er et “plusshus” (et hus som produserer mer energi enn det bruker). Huset, som ligger ved Larvik, er tegnet av Snøhetta, og Light House har designet og levert en løsning som optimaliserer både energieffektivisering og komfort for fremtidens boliger.

Miljøfokus

I de senere årene har vi hatt stort fokus på miljø og hvordan vi som grossist og lysdesignere kan levere gode miljøløsninger, med fokus på produksjon, energibesparing, reduserte vedlikeholdskostnader og gjenvinnbarhet.

Ingen miljøgifter på avveie

Som medlem av RENAS, landets ledende EE-returselskap, tar vi ansvar for våre produkter også etter endt levetid.

LED

Light House har vi hatt stort fokus på LED-løsninger, vi har arbeidet frem løsninger i verdensklasse i samarbeid med Europas ledende produsenter av lys. Dette har gitt oss en unik kompetanse innen LED. I dag jobber vi nesten utelukkende med LED-løsninger i alle type prosjekter, og dette bidrar til å gi våre kunder markedets fremste og mest optimale løsninger.

Overbevisende resultater

Light House er et unikt fagmiljø for den som elsker lys. Vi har entusiasmen, kompetansen, produktene, leverandørene, samarbeidspartnerne og ikke minst kundene. Vi kan vise til fantastiske prosjekter og overbevisende resultater.

Light House Company AS er privateid, og alle eierne jobber i bedriften. Hovedkontoret ligger på Trollåsen (Kolbotn), og i Sverige ligger vårt datterselskap i Ørebro.

Kompetanseområder

Lysdesign
Butikkbelysning
Hjembelysning
Kontorbelysning
Utendørsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Light House Company AS
Trollåsveien 36
1414 Trollåsen

T: 22672000
W: http://www.lhc.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!