Vinmonopolet
Gand Cafe
Ling Ling
Porsche Classic Center Son
Medlem

Light House Company AS

Best i Norden på skreddersøm

Light House skreddersyr produkter og løsninger. Har du en idé?
Vi designer og produserer den for deg – til konkurransedyktige priser!

Light House skal være et fyrtårn i bransjen, og vår spesialitet er skreddersøm. Vi designer og produserer skreddersydde produkter, som gjør prosjektet ditt unikt.

Vi kan realisere de aller fleste idéer – fra små lamper til store installasjoner, innenfor konkurransedyktige tids- og kostnadsrammer.

Skreddersøm, topp design og kvalitet til markedets beste priser!

Egen designavdeling

Light House har en stor profesjonell lysdesignavdeling, som jobber med lysplaner, lysberegninger, lysplanlegging både til små og store prosjekter.

Lumen Tools – egenproduserte kvalitetsprodukter

Vi så tidlig at markedet manglet produkter som kombinerte god design med monteringsvennlighet og BREEAM-tilpasning. Vi startet derfor med vårt eget design og produksjon. Lumen Tools består nå av et stort spekter, som er kjennetegnet av god nordisk design, monteringsvennlighet og høy kvalitet. Alle Lumen Tools-produkter er også tilpasset for bruk i BREEAM Excellent- og Outstanding-prosjekter.

Skreddersøm

Vi designer og produserer skreddersydde produkter, som gjør et prosjekt unikt. Vi kan realisere de aller fleste idéer – fra små lamper til store installasjoner, innenfor konkurransedyktige tids- og kostnadsrammer.

Butikk

Å handle i en butikk skal i stadig større grad være en opplevelse.
Det kan lys bidra til. Light House har også konseptet «Selgende lys», som handler om å designe lysløsninger som øker salget. Vi har levert et stort spekter av løsninger til kjente og mindre kjente butikker over hele Norden.

Kjøpesenter

Et kjøpesenter skal også være et opplevelsessenter. Lys kan bidra til å skape god stemning og hyggelige handleopplevelser. Light House har levert belysning til retail i over 25 år, og med vår erfaring kan vi levere markedets beste løsninger – inkludert skreddersøm, som bidrar til å gjøre hvert kjøpesenter unikt.

Kontor

Light House leverer topp moderne belysningsløsninger, som ivaretar høy trivsel, gode arbeidsforhold og energioptimalisering, bl.a ved bruk av Constant Light Output (CLO), som gir en stor netto strømbesparelse, samtidig som konstant lumen-nivå opprettholdes over angitt levetidsperiode.

Hotell, restaurant og kafé

Vi har levert en rekke prosjekter til flere anerkjente hoteller, restauranter, kaféer og kjeder med godt sammensatte lysløsninger. Til dette segmentet jobber vi også mye med skreddersøm, for å gi prosjektene unike preg og god energioptimalisering.

Offentlige bygg

Light House har solid kompetanse innen belysning av offentlige bygg og leverer eneregieffektive og miljøvennlige løsninger. Vi har lang erfaring i å jobbe med BREEAM-prosjekter på alle nivåer.

Museum og galleri

Museums- og galleribelysning er en kunst i seg selv. Ulike typer kunst og objekter krever ulike belysningsteknikker. Light House behersker dem alle.

Bolig

En bolig kan bli svært stemningsfull og lekker med gode lysløsninger – ute og inne. Light House har bred fagkunnskap og lang erfaring innen boligbelysning.

Utendørs

Light House leverer et stort spekter av løsninger innen utendørs-
belysning til fasader, parker, gater, inngangspartier og andre uteområder. Alle våre produkter er av topp kvalitet, som tåler nordiske forhold.

Industri

Light House leverer et bredt utvalg av produkter og løsninger til industri, lager og garasjeanlegg. Vi har fokus på miljø og bærekraft og tilbyr en rekke løsninger innen styring, energioptimalisering og effektivisering.

Kompetanseområder

Lysdesign
Butikkbelysning
Hjembelysning
Kontorbelysning
Utendørsbelysning
Industribelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Light House Company AS
Trollåsveien 36
1414 Trollåsen

T: 22672000
W: http://www.lhc.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!