Medlem

LOF Arkitekter AS

LOF arkitekter AS startet sin virksomhet i 1985 som en del av arkitektgruppen DIVA. Kontoret ble fisjonert ut som eget selskap i 1989. Siv ark / M. arch mnal Sverre Olsen har vært med fra starten og er daglig leder/ faglig leder. Sivilarkitektene Eric Svenkerud, Vibeke Schønborg, Bent Boeriis og Jan Levorsen er senere tatt inn som partnere. Kontoret ble dannet på grunnlag av arkitektkonkurranser, og har siden oppstartsfasen bygget seg opp til et veletablert firma med store og faste oppdragsgivere.

MÅLSETTING /FORRETNINGSIDE´
Kvalitet – Verdiskaping – AnsvarAlt arbeid som leveres fra kontoret skal ha høy faglig kvalitetog tilfredsstille krav i lover og forskrifter, samt våre egne kvalitetskrav.
Verdiskaping for våre oppdragsgivere skal alltid være i fokus.
Vi har en særlig oppmerksomhet rettet mot miljøriktig prosjektering og har en løpende kompetanseheving for å ivareta dette.
Vi har utviklet et kvalitetssikringssystem tilpasset de forskjellige oppgavene, og vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre dette systemet.

KOMPETANSEOMRÅDER
Vår hovedkompetanse ligger innen områdene byutvikling / regulering, større boliganlegg og næringsbebyggelse. Vi har i tillegg god kompetanse innen enebolig/fritidsbolig, rehabilitering og interiørdesign. 


Kompetanseområder

Belysningsplanlegging
Kontorbelysning
Butikkbelysning
Utendørsbelysning
Skole- og institusjonsbelysning
Hjembelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

LOF Arkitekter AS
Rosenborggata 19C
0356 OSLO

T: 48991395
E: mail@lof.no
W: https://www.lof.no/

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!