Medlem

Louis Poulsen Norway AS

Louis Poulsen er en internasjonal belysningsprodusent og en del av Polaris Private Equity. Louis Poulsen retter seg mot både bedrifts- og privatmarkedet, og utvikler lamper og løsninger for innen- og utendørsbruk.

Tett samarbeid med arkitekter over mange år har gjort Louis Poulsen til en ledende leverandør av arkitektonisk belysning på verdensmarkedet.

Louis Poulsens tilnærming til arkitektonisk utvikling startet med samarbeidet med en av verdens mest kjente og respekterte lysdesignere, Poul Henningsen.

Sammen med Poul Henningsen skapte Louis Poulsen en belysnings- og produktfilosofi som kan oppsummeres med ordene funksjon, komfort og stemning.

Denne filosofien består den dag i dag og har en tydelig påvirkning på den svært enkle og funksjonelle produktdesignen vår – med fokus på menneskelig velvære og oppfattelse av kunstig lys – som bidrar til å skape unike belysningsmiljøer.

Louis Poulsens tilnærming til belysning går ut fra en svært streng og kompromissløs produktfilosofi basert på enkelhet. Det skal ikke være noen elementer som ikke har et lysrelatert formål.

Dette resulterer i produkter med en svært enkel og diskré design som er ideelle for alle typer arkitektur, både ny og gammel, på tvers av kulturelle stilarter.

Louis Poulsens produktdesign blir også beundret for sin unike kvalitet og varige appell, noe som resulterer i prosjekter som stadig er aktuelle år etter år.

Kompetanseområder


Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Louis Poulsen Norway AS
Lysaker Brygge 37
1366 Lysaker

T: 22502020
W: http://www.louispoulsen.com

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!