Grevlingen Flerbrukshall, Son
Frogner sykehjem Lier
Nedre Storgt. 35, Drammen
Høyskolen Kristiania, Oslo
Utleiemegleren hovedkontor, Oslo
Medlem

Luxia AS

Luxia er bransjens belysningspartner. Vi har solide referanser og ekspertise på innendørs- og utendørsbelysning til kontor, skole, idrett, industri og varehus.

Energieffektiv belysning
Luxia representerer europeiske merkevarer. Fokus er monteringsvennlige energieffektive belysningssystemer. Vi har et bredt lagerført sortiment på Lierstranda, Drammen.

Miljøprofil
Luxia er Miljøfyrtårn sertifisert, medlem av Grønt Punkt returemballasje og Renas – Norges ledende EE-retur. Våre europeiske merkevarer er i all hovedsak ISO 14001 sertifisert på miljøledelse.

Fra fagfolk til fagfolk
Vår kunnskap er din trygghet. Vi har solid kompetanse på belysning etter en årrekke i bransjen. Vi er raske på prosjektering, leveringsdyktige og punktlige. Prat med oss om ditt belysningsprosjekt.

Eliaden 2022
Takk til alle som tok turen innom Luxia standen under årets fagmesse. Hadde du ikke anledning til å ta turen, ring oss og avtal et uforpliktende møte; 406 02 933. Vi snakkes.

 

 

Kompetanseområder

Belysningsplanlegging
Lysdesign
Kontorbelysning
Industribelysning
Skole- og institusjonsbelysning
Utendørsbelysning
Butikkbelysning
Nød- og sikkerhetsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Luxia AS
Terminalen 7, Bachetomta Næringspark, Bygg A
3414 Lierstranda

T: 40602933
E: post@luxia.no
W: https://www.luxia.no/

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!