Medlem

Mesterlys AS

Mesterlys er en frivillig kjede av belysningsbutikker. Kjeden ble startet i 1994, og hadde det første året en omsetning på 65 mill. Per i dag har vi 21 butikker fordelt over hele landet, og vi vokser stadig.

Hos Mesterlys pleier vi å si at det kreves mot for å tenke utradisjonelle tanker. Og for å gjennomføre dem? Da kreves energi og begeistring. Våre medarbeidere besitter alle disse egenskapene. På vegne av våre kunder tenker vi alltid annerledes, slik at vi sporer an til nye idéer, nye tanker. Når noen snakker med oss skal de få gode råd, slik at de får hus og hjem som har rom for store og små opplevelser.

Når vi får spørsmål om lyssetting eller stemningsskaping, skal vi ha svaret på hvordan man kan få det til. Vi skal gi gode råd innen et fagfelt i konstant forandring. Derfor har vi, som den eneste belysningskjeden i Norge, satt som krav at alle våre butikker skal være bemannet med lysrådgivere.

Kompetanseområder

Lysdesign
Belysningsplanlegging
Kontorbelysning
Butikkbelysning
Hjembelysning
Lyskilder/lyspærer
Skole- og institusjonsbelysning
Styring og regulering
Installasjon
Utendørsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Mesterlys AS
Torvgata 6
2000 Lillestrøm

T: 92032010
E: post@mesterlys.com
W: http://www.mesterlys.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!