Medlem

Nortronic AS

Nortronic ble etablert i 1996, av Rune Vidar Nordum – som fremdeles er daglig leder. Totalt er vi i dag 14 gode kollegaer som holder til i hyggelige lokaler på Kolbotn rett utenfor Oslo. Vårt fokus er å levere miljøvennlige, moderne og energibesparende belysningsløsninger innenfor LED lyskilder, LED i meter; Lysstyring og forkoblingsutstyr.
Våre hyggelig kunder finner man først og fremst blant elektrogrossister og belysningsleverandører,
samt faghandel og byggevare.

LED lyskilder og LED i meter
LED har vært et prioritert satsningsområde for oss siden 2008. Spesielt med fokus på LED lyskilder og LED i meter inkl. LED Neon, LiniLED, LED tape i alle varianter og med alt du trenger av LED drivere, dimmere og monteringsutstyr.

Det betyr at vi etter hvert har fått mye erfaring med rådgiving, beregninger og levering av gode og komplette løsninger.
Vi er alltid tilgjengelige – tar alltid telefonen, og vi ønsker at du synes vi er uformelle og hyggelige å ha med å gjøre.

De fleste av våre produkter leveres fra lager i Norge – noe som betyr korte leveringstider for våre kunder! For at du til enhver tid skal kunne vite hvor din bestilling befinner seg, har vi et effektivt logistikksystem som holder orden på dette – og gir deg løpende beskjed.

Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Nortronic AS
Ormerudveien 129
1410 Kolbotn

T: 90850816
W: http://www.nortronic.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!