Medlem

Nortronic AS

Nortronic ble etablert i 1996 av Rune Vidar Nordum – som fremdeles er daglig leder. Totalt er vi i dag 16 gode kollegaer som holder til i trivelige lokaler på Kolbotn rett utenfor Oslo. Vårt fokus er å levere gode løsninger innenfor LED lyskilder og – armaturer, LED striper og monteringstilbehør, Lysstyring og Drivere. Våre hyggelig kunder finner man først og fremst blant elektrogrossister og belysningsleverandører, samt faghandel. Vi er kjente for god service hvor vi alltid er tilgjengelige når våre kunder har behov for vår hjelp, samt at vi har svært høy kompetanse og mye erfaring innen våre produktområder. I tillegg leverer vi produkter med høy kvalitet fra kjente varemerker, samt at vi også har utviklet produkter fra veletablerte produsenter under vårt eget varemerke. En stor andel av vårt sortiment er tilgjengelig fra lager i Norge med kort leveringstid.

Vi er opptatt av vårt miljøansvar!
Vi er opptatt av bærekraft, miljø, integritet og etiske standarder og vi er nå blitt Miljøfyrtårnsertifisert. Dette arbeidet krever at vi måler og setter krav til Nortronic sitt eget miljøavtrykk, samt sørger for et godt og sikkert arbeidsmiljø for alle våre medarbeidere. De samme krav og standarder gjelder også for de leverandørene vi velger å samarbeide med.

I september 2021 ble retningslinjene for miljømerking av belysningsprodukter oppdatert i den europeiske EPREL databasen. Både vi og våre leverandører har tilpasset og registrert produkter slik at de er merket og sammenlignbare ifølge den nye klassifiseringen.

Produkter i vårt eget varemerke ELC pakkes i miljømerket emballasje og vi etterstreber at våre andre leverandører følger opp.

Vi har også vært medlem i Renas i mange år, som behandler vårt EE avfall forsvarlig.

Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Nortronic AS
Ormerudveien 129
1410 Kolbotn

T: 90850816
W: http://www.nortronic.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!