Medlem

Signify Norway AS

Belysningssystemer fra Signify hjelper folk med å føle seg komfortable, produktive og trygge. De forskjønner områder og forvandler omgivelser. Belysningssystemene våre kombinerer LED-armaturer og tradisjonelle armaturer i verdensklasse med analoge og digitale kontroller som hjelper deg med å levere de helt rette belysningsopplevelsene, uansett hvor og når du måtte ha behov for dem.

Som en ledende aktør i revolusjonen innen LED-teknologi, utvikler vi belysningssystemer med hovedvekt på energieffektivitet, bærekraft og reduksjon av driftskostnader. Vi fokuserer på å gjøre innendørs- og utendørsmiljøer bedre hva angår livskvalitet og effektivitet, og leverer alt fra funksjonell allmenbelysning til spektakulære lysopplevelser med fargeeffekter som fremhever varemerket ditt, oppfordrer til sosialt samspill og gir nytt liv til lokalsamfunn.

I Signify har vi den nødvendige ekspertisen og det rette utvalget av systemer til å gjøre målene dine om til effektive belysningsløsninger. Du kan være trygg på at vi forstår målene dine og kan hjelpe deg med å spesifisere og realisere løsninger som sikrer at du får den ideelle belysningen for dine spesifikke belysningsbehov.

Kompetanseområder

Lysdesign
Belysningsplanlegging
Butikkbelysning
Industribelysning
Kontorbelysning
Lyskilder/lyspærer
Skole- og institusjonsbelysning
Styring og regulering
Utendørsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Signify Norway AS
Karvesvingen 5
0579 OSLO

T: 22748000
W: http://www.signify.com

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!