Medlem

SLC lys Norge AS

SLC lys Norge ønsker å bidra til å utvikle markedet for belysning og skape nye uttrykk og opplevelser . Vi ønsker å bruke ny teknologi som er mer miljøvennlig å skape lysere , vakrere og tryggere omgivelser . Vi tror at dine ideer og visjoner sammen med vår erfaring og kunnskap vil bidra til å skape løsninger og opplevelser som skiller seg ut og forandrer . Sammen kan vi få bilene til å fly og flyene til å svømme – fordi i en verden av lys , er alt mulig .

Vi gir deg gode råd og nyttig veiledning fra de første tankene til den ferdige installasjonen. Stikkord for oss i hvert prosjekt er design , kvalitet og miljøhensyn . Vi har derfor valgt å fokusere på LED-teknologi og å jobbe med noen utvalgte leverandører. Når du jobber med oss , må du ikke bli overrasket over sprø innfall og forslag . Vi flytter grenser , tester ut nye løsninger og skaper nye veier for de beste og mest minneverdige opplevelsene med lys.

Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

SLC lys Norge AS
Krokatjønnveien 11C
5147 Fyllingsdalen

T: +47 23 21 30 41
E: post@slclysnorge.no
W: http://www.slclysnorge.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!