Britannia Hotel
Handelshøyskolen BI, Trondheim
Hotell Nittennullfire, Ålesund
Media City
Røros Hotell
Medlem

Stokkan Lys Norge AS

Vi er en landsdekkende totalleverandør av belysningsløsninger!

Med over 50 års erfaring i det norske markedet, er vi ledende i landet på å skape kreative lystekniske løsninger med funksjon, design, estetikk og miljø som hovedmål. Vi dekker det profesjonelle markedets behov for innendørs og utendørs belysning. Dette ved hjelp av kvalitetsprodukter kombinert med høy kompetanse og servicegrad.

«Det finnes bare en løsning og det er den beste». Gjennom å avdekke kundens totale behov og ressurser arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen.

Miljø i fokus

Vi i Stokkan Lys har styringssystem som er sertifisert etter kvalitet- og miljø standardene  NS-EN ISO 9001:2015  og NS-EN ISO 14001:2015 som er internasjonalt anerkjente standarder. Vårt fokus er å levere produkter tjenester til avtalt kvalitet og til riktig tid og vi jobber kontinuerlig med forbedringsarbeid i alle ledd for å gjøre dette. Vi ønsker fremme miljøvennlige og energieffektive produkter, med liten miljøpåvirkning i deres livssyklus og vi jobber med redusere og forebygge miljøvirkning i hele vår virksomhet.

Totalleverandør

Stokkan Lys bistår med rådgivning, prosjektering og produkter. Vi arbeider tett sammen med alle impliserte parter i prosjektet; Byggherre, Arkitekt, Interiørarkitekt, Elektrorådgiver og Installatør.

Segment

Vi arbeider innenfor et bredt spekter av prosjekter som kontor, butikk, helse, undervisning, museum, kirker, hotell, restaurant, bolig, industri mm.

Produkter

Kontinuerlig jobber vi med å tilpasse vårt produktsortiment slik at det er i tråd med markedets ønsker og behov, og det er med stolthet vi representerer en sammensetning av Europas ledende produsenter innenfor belysning.

Kompetanseområder

Lysdesign
Butikkbelysning
Hjembelysning
Industribelysning
Kontorbelysning
Lyskilder/lyspærer
Skole- og institusjonsbelysning
Styring og regulering
Utendørsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

Stokkan Lys Norge AS
Mellomila 56
7018 TRONDHEIM

T: 958 58 800
E: post@stokkanlys.no
W: http://www.stokkanlys.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!