Medlem

SWECO Norge AS

DET ER SWECOS JOBB Å LIGGE ET HESTEHODE FORAN
Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men hos Sweco er den i høyeste grad til stede. Akkurat nå jobber våre byggingeniører med innemiljøet ved et nytt sykehus som skal stå klart for å ta imot pasienter om fem år. Akkurat nå utreder våre trafikkingeniører en ny t-banelinje som gjør det enklere å reise kollektivt for tusenvis av passasjerer om ti år. Akkurat nå prosjekterer og realiserer vi en ny bydel hvor det blir attraktivt å bo og arbeide. Det er Swecos jobb å ligge et hestehode foran. For de fleste andre blir resultatene av det vi gjør, fremtidens virkelighet.

SKREDDERSYDD KOMPETANSE TIL HVERT OPPDRAG
Vi vil at du skal komme til Sweco med høye forventninger. Vårt mål er å være den mest tilgjengelige og engasjerte samarbeidspartneren. Det skal være enkelt å jobbe med Sweco, og vi kommer til å anstrenge oss for å forstå behovene dine bedre enn noen andre. Vi lover også å sørge for at du får akkurat den kompetansen som situasjonen krever. Uansett om utfordringen er stor eller liten du har, kan du regne med at Sweco kan å løse den.

VI FORMER FREMTIDENS BYER OG SAMFUNN
Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Resultatet av arbeidet vårt er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 14.500 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at våre kundene får riktig ekspertise til alle typer prosjekter. Hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15,44 milliarder NOK. Selskapet er børsnotert på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Kompetanseområder

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

SWECO Norge AS
Drammensveien 260
0283 Oslo

T: 67128000
W: http://www.sweco.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!