Eliaden og Lyskultur inngår samarbeid

Facebook Twitter LinkedIn Email

Eliaden og Lyskultur har inngått samarbeid for å sette belysning høyere på agendaen når messen er tilbake i 2024. Eliaden er en av Norges største fagmesser og går av stabelen 28. – 30. mai 2024 på NOVA Spektrum, Lillestrøm.

Lyskultur var til stede under Eliaden 2022, som var en stor suksess. Messen fikk sitt høyeste besøkstall siden 2008 og nesten 21 000 personer hadde tatt turen til Lillestrøm. Dette har bidratt til at Eliaden har befestet sin posisjon som elektrobransjens desidert viktigste møteplass. 

Dette er Eliadens temaområder

På Eliaden finner du alle fagområdene i den elektroniske bransjen, som industri, energi, automatisering og elektroinstallasjon, og beskrives som stedet for morgendagens leverandører og løsninger.


Svein Borgerud Arnesen, Eliaden og Ida Thorendahl, Lyskultur.
Foto: Eliaden

Samstemte om viktigheten av et godt samarbeid for å løfte lysbransjen

Nå har Eliaden 2024 og Lyskultur inngått et strategisk samarbeid for å gi belysning et større nedslagsfelt og fokusområde. Begge parter er samstemte i sitt syn på hvorfor dette er fordelaktig for belysningsbransjen.

-Vi har savnet både utstillere og et sterkt faglig program for lysbransjen i Norge. Dette har vi nå gjort noe med. Vi har i dag inngått et strategisk samarbeid med Lyskultur for Eliaden 2024 og kommer til å fokusere enda mer på belysning, sier prosjektdirektør i Eliaden , Svein Bogerud Arnesen.

-Lyskultur ser frem mot et fruktbart samarbeid med Eliaden 2024. Vi skal sammen med medlemmene ha fokus på å få et kompetanseløft for hele bransjen gjennom synlighet og gode faglige arrangementer, sier Ida Thorendahl, daglig leder i Lyskultur.

Lyskultur ser frem mot samarbeidet, der vi også kommer til å stille med egen stand.

Lyskultur håper at vi kan bruke Eliaden som møteplass for hele verdikjeden. Vi ønsker alle med som bidragsytere; alt fra leverandører, lysdesignere og andre beslutningstakere.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!