Fagspesialist på plass etter nyttår

Facebook Twitter LinkedIn Email

Vi gleder oss til å styrke vår faglige spesialkompetanse i Lyskultur og ønsker Gry Frellumstad velkommen som deltidsansatt Fagspesialist lys og belysning, sier Ida Thorendahl daglig leder.

Gry hadde jobbet som grafisk designer i over 20 år, da hun tok en bachelor i lysdesign fra USN i 2008. Siden da har hun jobbet som lysdesigner hos Multiconsult og ÅF Lighting / Light Bureau. I sin drøyt 15 år lange karriere har hun jobbet med prosjekter av alle størrelser og typer, men hovedvekten har vært innendørsprosjekter, spesielt skoler og kontorbygg. Hun er opptatt av å formidle viktigheten av god og tilpasset belysning i offentlige og private miljøer og har undervist i ulike lysrelaterte tema både ved KHiO, USN og Lyskultur. Hun var involvert i etableringen av Norske Lysdesignere og hun har sittet i styret i Lyskultur. 

«God belysning er en menneskerett, og det er en viktig oppgave å spre det gode budskap til alle som kan være med på å påvirke at vi får gode belysningsløsninger i alle typer miljøer og områder.»

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!