Hilsen fra Ida, ny daglig leder i Lyskultur

Facebook Twitter LinkedIn Email

Ida Thorendahl er endelig på plass som daglig leder i Lyskultur Hun kommer fra stillingen som markedsdirektør i EFO. Hun er en meget kunde- og markedsorientert person, er sertifisert mangfoldsleder og er generelt opptatt av bærekraft og energieffektivisering i samfunnet. Les Ida sin hilsen under:

– Da er jeg på plass som daglig leder i Lyskultur. Teamet i Lyskultur og jeg ser frem til en spennende tid fremover. Jeg gleder meg til å bli kjent med våre medlemmer og ikke minst ha stort fokus på den viktige jobben dere gjør i samfunnet med hensyn på bærekraft, design, gode og smarte løsninger og viktig kompetanse.

Idas bakgrunn og erfaring i arbeid mot politikere og næringsliv vil være nyttig for å videreføre Lyskulturs strategi årene fremover, noe Ida også påpeker viktigheten av:

– Det å arbeide for samhold og medlemmenes interesse for lys og belysning er viktig for Lyskultur, og ikke minst er det relevant å synliggjøre at det nytter å stå sammen og fremme bransjens interesser. Vi skal i året 2023 legge opp til møteplasser for dere, være aktive i nyhetsbildet, ha fokus på myndighetskontakt og samarbeid med næringsliv og andre foreninger og samarbeidspartnere. Er det noe dere ønsker eller savner tar vi gjerne imot deres tilbakemelding. I løpet av februar kommer vi til å sende ut en medlemsundersøkelse som vi håper dere tar dere tid til å svare på. Ellers tar vi gjerne imot dine innspill her.

Vi i administrasjonen er tilgjengelig for dere om det skulle være noe. En god januar ønskes dere alle! Ida kan nås på Ida.Thorendahl@lyskultur.no

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!