Dagny Thurmann-Moe

Ikke gå glipp av Dagny Thurmann-Moe under Lysets dag 2019

Facebook Twitter LinkedIn Email

Kreativ leder, fargedesigner og -planlegger byrom og arkitektur

Som uavhengig fargedesigner og kreativ konsulent rådgir Dagny merkevarer og kontorer med gjennomtenkt, målrettet og effektiv bruk av farge og visuell kommunikasjon.

Utdannelse innenfor pedagogikk, sosiologi og informatikk i kombinasjon med en livslang lidenskap for farger, ti år i IT-bransjen og ti års erfaring med merkevarebygging gir henne en sterk kommersiell forståelse kombinert med analytisk trendforecasting og en sterk estetisk formsans.

Merkevarebygging og langsiktige strategier er grunnsteiner i produktutviklingen, og det etterstrebes å forsterke oppdragsgivers visjon for sitt produkt gjennom målrettet og effektiv bruk av farge.    

Dagny Thurmann-Moe er en profilert fargeekspert, forfatter, foreleser og foredragsholder som jobber iherdig med å gjøre Norge bedre fargesatt.

Thurmann-Moe har tidligere jobbet som kreativ leder i Fargerike, og startet i 2014 sitt eget fargestudio. Her utvikler hun fargepaletter og strategier for offentlig rom, bygningene rundt oss, interiører og produkter på tvers av bransjer og kategorier.

Hun er en kjent personlighet fra TV og medier, og lanserte i 2017 sin første bok «Farger til folket», som senere har blitt gitt ut på Island (Livet i farger) og i Polen (Fargerevolusjonen).

Dagny Thurmann-Moe er en entusiastisk og inspirerende foredragsholder som virkelig setter tankene i spinn og åpner opp dørene til en spennende, fargerik verden å kaste seg ut i. Hennes budskap handler blant annet om at farger påvirker produktivitet og sykefravær, motivasjon og arbeidsglede. Hennes foredrag passer derfor både for ledere og medarbeidere, så vel som for arkitekter, ingeniører, byplanleggere og interiørarkitekter.    

Foredrag med Dagny Thurmann-Moe

Fargeforkjemperen

Et foredrag om gründerskap og det å starte et firma i en bransje som ikke eksisterer. Dagny forteller om sin hverdag, og et fargestudio som er bygget opp ved hjelp sterkt engasjement, en tydelig stemme og uten å ha brukt en eneste markedsføringskrone. Hun gir også en innføring i hvordan hun jobber strategisk med fargesetting for sine oppdragsgivere.

Farger: vårt sterkeste ikkeverbale kommunikasjonsverktøy

Hver eneste dag tar vi beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for. Hvordan kan farge bidra til å effektivisere din bedrift? Eller gjøre deg til en bedre taler? Bli bedre likt? Eller hva med hvilke farger vi kan bruke for å senke strømkostnadene? Farger påvirker oss mer enn vi liker å tro, og kan være et effektivt verktøy ikke bare i markedsføringssammenheng, men også for å skape trivsel og senke sykefravær. I dette foredraget forklarer Dagny om hvorfor og hvordan.

Farger i institusjoner og omsorgsbygg

Hvordan best fargesette offentlige rom? Hvordan påvirkes brukere og ansatte av fargene i omgivelsene. Hvorfor frarådes institusjoner på det sterkeste en palett bestående av hvit- og gråtoner og hva skal man velge i stedet?

Fargetrender

Vi ser på fargertrender i et overordnet 20-årsperspektiv, og på hva som skjer helt konkret de kommende sesongene. Hvilke veggfarger er de tryggeste valgene, hvilke farger er best å bygge opp en garderobe av, og hvordan utvilker fargebruken innen arkitektur seg? Foredraget kan gå over alle temaene, eller fokusere på ett av i disse.                         

Dagny Thurmann-Moe som foredragsholder – omtale og respons

Dagny Thurmann-Moe er en fargerik foredragsholder! Hennes foredrag er fulle av bilder, praktiske eksempler og historier, samtidig som det hun sier er bygget på forskning og beste praksis. En engasjerende og dyktig formidler som inspirerer byggherrer og arkitekter til å endre fargepaletten i hele boligområder eller bydeler og får kvinner og menn til å gå hjem og male huset eller soverommet i en annen farge.

“Dagny Thurmann-Moe holdt et inspirerende foredrag på en fag-dag i forbindelse med vårt jubileum høsten 2018. Tilhørerne var våre kunder, som skal selge våre produkter i sine butikker/faghandel, noe hun var godt forberedt på. Foredraget var godt tilpasset tilhørerne, og tilbakemeldingene var udelt positive – her fikk alle faglig påfyll, presentert på en proffesjonell måte. Dagny holder saklige, informative og inspirernde foredrag. Hun er svært dedikert og har stor kunnskap innen de feltene hun formidler. Vi kan absolutt anbefale Dagny som foredragsholder.”

“Under vår møbelmesse holdt Dagny et inspirerende foredrag som engasjerte både interiørarkitekter, kunder og leverandører i møebelbransjen. Udelt positive tilbakemeldinger fra alle tilhørerene, og absolutt til anbefaling for andre.”

“Næringslivskonferansen LINK var så heldige å få Dagny på scenen i 2017, og tilbakemeldingene fra deltakerne var enda bedre enn forventet. Foredraget er konkret og visuelt, og hun viser til forskning som backer opp det hun formidler. I tillegg er Dagny engasjerende og dyktig på scenen, og hele salen var bergtatt. Mange ble overrasket over hvor lærerikt, relevant og viktig temaet var, og var helt klare på at de skulle ta i bruk flere farger på klær, kontorlokaler og hjemme. Foredraget, som ble ratet blant topp tre dette året, er fortsatt en snakkis!”                     

“Vi hadde Dagny hos oss på Inspirasjonskveld i butikken. 200 kunder, og Dagny holdt et inspirerende og utrolig engasjerende foredrag. Hun har en fantastisk formidlingsevne og flere kunder var overbevist om at husene deres ikke skulle bli grå innvendig likevel…de måtte jo ha farge. Bøker ble signert, og flere fikk god hjelp til valg av farger. Vi kan virkelig anbefale Dagny, og kommer sikkert til å bruke henne ved flere anledninger.”     

“Dagny hadde et foredrag på Abito Trendaften i Kristiansand. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og med sitt engasjement for det hun driver med er det umulig og ikke bli inspirert etter å ha hørt Dagny. I etterkant av eventet vårt har vi sendt ut en evaluering til de over 500 som satt i salen denne kvelden, og tilbakemeldingene på Dagny sitt foredrag er utelukkende positive. Kan virkelig anbefale foredraget. Vi kommer garantert til å bruke Dagny ved flere anledninger.”

“Dette er ei dame med formidlingsevne over alle andre! Mange inspirerte kunder som boblet av pågangsmot! Pågangsmot til å endre og starte en fargerik fortsettelse! Kan virkelig anbefales!”

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!