Les årets siste utgave av Magasinet Lyskultur 4/4 2019

Facebook Twitter LinkedIn Email

Nå blir det snart lysere!
Året 2019 nærmer seg slutten og vi i Lyskultur har hatt et innholdsrikt år. Hovedtema for dette året har vært Lys for en bærekraftig fremtid.

Dette var også temaet for Lysets dag som ble feiret 20. november på Doga i Oslo sammen med over 200 lysinteresserte.

Det å kunne samles til faglig påfyll, dele kunnskap, inspirasjon og refleksjon er utrolig viktig. Vi jobber tverrfaglig i prosjekter og er avhengige av å dele kunnskap og ideer for å oppnå gode belysnings løsninger. Årets tema er en tankevekker og vi må kunne omstille oss dagens utfordringer. Inspirerende var det derfor å høre Daan Rosengaarde fortelle om sine prototyper for å gjøre verden mer bærekraftig. Les mer om dagen på side 22.

Lysets dag er Lyskulturs viktigste dag, hvor vi både får spredt kunnskap, drevet nettverksbygging og ikke minst kåret vinnere av Norsk Lyspris!

Norsk Lyspris er viktig i kommunikasjonen med omverdenen for å synliggjøre hva godt lysdesign og gode produkter gir av merverdi. Dette legger standarden for hva som er et godt lysprosjekt, hvor det tverrfaglige samarbeidet er avgjørende for sluttresultatet. Norsk lyspris er dermed med på å styrke belysningens rolle i utformingen av morgendagens Norge. Les mer om vinnerne og mottakerne av diplomer på side 8.

Med dette vil jeg ønske alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år.

Katia Valerie Banoun

Lederen er publisert i Magasinet Lyskultur 04/2019. Magasinet distribueres fire ganger i året til Lyskulturs medlemmer (gratis) og abonnenter.

Kjøp siste nummer:
Siste nummer kan bestilles separat frem til nytt nummer er i salg. Bestill siste nummer her.

Få full tilgang til alle artikler i Norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen
Bestill her

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!