Lyskultur til Light & Building

Facebook Twitter LinkedIn Email

Fra 2-6 oktober befinner vi oss på den ledende internasjonale varemessen for lys- og bygningstjenesteteknologi i Frankfurt am Main.

I 2022 vil fokuset være på intelligente og tilkoblede løsninger, innovative teknologier og aktuelle designtrender. Etter en lang pandemi-relatert pause, presenterer industrien sine løsninger for planlegging og innredning av bygninger intelligent og effektivt for fremtiden. Mer enn 1500 utstillere fra 46 land vil stå sammen på 12 hallnivåer for den engangs spesielle høstutgaven.

Wolfgang Marzin, president og administrerende direktør (CEO) i Messe Frankfurt, ser frem til Light + Building Autumn Edition:

«Mye har skjedd i løpet av de fire årene siden forrige Light + Building. Bransjen har en rekke innovasjoner innen pipelinen som vil hjelpe oss videre med dagens utfordringer. Derfor har spesialutgaven av bransjetreffstedet kommet til akkurat rett tid. Jeg er spesielt glad for at så mange utstillere står sammen og utnytter møtepunktet . Sammenkoblingen mellom de ulike fagområdene i bygget øker kontinuerlig og vil fortsette å gjøre det i årene som kommer. For fremtidige løsninger er den samlede utvekslingen avgjørende.»

Topptemaene til Light + Building er også et resultat av utveksling av ideer med industrisektorene. Disse heter «Green Deal & Sustainability», «Electrification & Digitalisation» and «Light & Design». De gjenspeiler utviklingen som vil være avgjørende for industri og håndverk i fremtiden. Disse inkluderer uavhengig, klimavennlig energiforsyning i bygninger samt fremtidsrettet lysdesign.

Over 1500 utstillere fra 46 land vil dra nytte av den ledende internasjonale varemessen for å presentere sine innovasjoner live for et bredt publikum av spesialistbesøkende. De inkluderer en rekke markedsledere som vil vise de nyeste produktene for verdener innen belysning, elektroteknikk, hus- og bygningsautomatisering og tilkoblet sikkerhets- og sikkerhetsteknologi. Derfor, etter den lange pausen på grunn av korona-pandemien, er denne spesialutgaven av Light + Building satt til å tilby en omfattende oversikt over trender i sektoren, nye produkter og innovative løsninger.

Lyskultur ser fram til noen spennende dager og vi håper selvfølgelig å treffe noen av våre medlemmer der!

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!