Magasinet 4/4 2020

Facebook Twitter LinkedIn Email

Siste magasin for 2020 og seneste utgave er nå på vei i posten.
Ekslusivt for medlemmer er den allerede nå tilgjengelig digitalt, les her.

2020 er snart over!

Det er vel egentlig aldri jeg har vært glad for at et år snart er over, men 2020 har vært et slikt år. Allerede i mars startet det med nedstengning. Lyskultur måtte endre seg raskt for å følge med og digitale kurs, digitale foredrag og digitale arbeidsmøter erstattet raskt fysiske møter. Men at også Lysets dag 11. november måtte bli heldigitalt hadde jeg ikke forutsett i mars.

Vi satset derfor alt på en live streaming av Norsk Lyspris med de nominerte til stede via Zoom. Olli Wermskog måtte opptre alene på scenen på grunn av endring i siste liten, med lov om kun en på scenen. Så erfaren som han er klarte han dette med glans. Vi er stolte av å ha klart å gjennomføre alle våre aktiviteter dette året som planlagt, og det sier noe om hvor tilpasningsdyktig Lyskultur har blitt. Stor takk til administrasjonen, styret og komiteer som positivt har vært med på denne raske omstillingen.

For å feire bransjen litt ekstra har vi for første gang gått for gull både på forsiden og den digitale pre- sentasjonen som var sponset av gode samarbeids- partnere. En egen del som viser de 16 vinnerne og mottakere av diplomer kan du lese om fra side 8.

Vi satser på at alt blir bra i 2021 når sola snur og vi kan gå lysere tider i møte.

Jeg ønsker alle lesere en riktig god jul og godt nytt år!

Lederen er publisert i Magasinet Lyskultur 04/2020. Magasinet distribueres fire ganger i året til Lyskulturs medlemmer (gratis) og abonnenter. Den seneste utgaven kan du lese digitalt allerede nå, eksklusivt for medlemmer her

Kjøp siste nummer:
Siste nummer kan bestilles separat frem til nytt nummer er i salg. Bestill siste nummer her.

Juletilbud
Gled en kollega, familie eller lysinteressert, gi et abonnement i julegave

Få full tilgang til alle artikler i Norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen
Bestill her

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!