Nytt magain ute nå!

Facebook Twitter LinkedIn Email

Gratulerer alle vinnere av og nominerte til Norsk Lyspris
Med bærekraft i fokus og 160 deltagere ble Lysets Dag 2022 feiende flott. Endelig kunne lysbransjen i Norge møtes fysisk igjen. Dette hadde vi gledet oss til og det ble så bra som vi håpet.

Det var mange flotte søkere og sterke bidrag til årets lyspris. Alle vinnerne og de nominerte til Norsk Lyspris 2022 er presentert i bladet. Her fremgår også juryens begrunnelser.

Med senhøsten hører også planlegging for kommende år med. Lyskulturs kursplan for 2023 er lagt ut på nettsidene, det vil også neste år komme både faglig påfyll og Lyskultur befarer i flere regioner. Alle medlemmer er veldig engasjerte og vil gjerne bidra med å vise frem sine anlegg og dele sin kunnskap med andre. Dette er noe en organisasjon som Lyskultur er avhengig av, og vi skal fortsatt jobbe hardt for at Lyskultur er en samlende medlemsorganisasjon for alle som er interessert i lys og belysning. Vi jobber for medlemmers beste, og ved å stå sammen kan vi påvirke mer.

Vi legger snart bak oss et aktivt år, med vel gjennomført og gode tilbakemeldinger på avholdte kurs, faglig påfyll og inspirerende Lyskultur befarer. Vi har besøkt Eliaden og Light&Building gjennom året, og har hatt gode samtaler med blant annet flere kommuner og eksisterende medlemmer. Det arbeides mye med nye publikasjoner og revisjon av publikasjoner, faktaark og faglig informasjon ut til medlemmene våre. Vi er mer aktive enn noen gang i sosiale medier og når ut til enda flere, og bladet du leser i nå er etterspurt av våre medlemmer og andre interesserte.

Siste faglige påfyll gjelder RoHS-direktivet og forbud mot produksjon og import av lysrør med kvikksølv. Se artikkel og kurskalender i bladet for tidspunkt.

Det er nå desember og den mørkeste tiden på året, og mange har behov for å tenne ekstra lys for trivsel og kos. Husk at med enkle grep kan lyset styres.

Vi ønsker dere alle en hyggelig førjulstid, og en riktig god jul når den tid kommer.

God lesning!
Janne Grindheim
Styreleder Lyskultur

Få full tilgang til alle artikler i Norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen
Bestill her

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!