Nytt magasin ute nå 2/4 2020

Facebook Twitter LinkedIn Email

Sommeren har startet og de fleste skal tilbringe sommeren i Norge

Nordisk Lyspris

Våren har vært utfordrende for mange med permitteringer og mindre ordreinngang. Lyskultur gjennomførte en undersøkelse blant våre medlemmer som ga en pekepinn om hvordan bedrifter håndterer situasjonen. Den positive delen av undersøkelsen var hvordan de fleste nå hadde gode digitale interaksjoner med kunder og ansatte. Det samme har vi opplevd. Vi har gjennomført årsmøte, faglig påfyll og våre kurs online denne våren og sist, men ikke minst arrangerte vi Nordisk Lyspris via live stream på Zoom og Facebook. Det er gøy å lære nye ting og bruken av Zoom via Facebook var en slik ny opplevelse. Jeg satt med kolleger fra alle land i Norden pluss generalsekretæren i Lighting Europe fra Brussel. Over 2000 personer har sett streamingen og fått med seg budskapet om hva som gjør det nordiske lysdesignet unikt.
Fantastiske prosjekter fra alle land ble presentert og en verdig vinner ble kåret. Se side 26.

Norsk Lyspris
To av vinnerne fra Norsk Lyspris går videre til Nordisk Lyspris, nå har vi åpnet søknadskjema for å søke Norsk Lyspris 2020.
Søknadsfrist er 15. september. Les mer om Norsk Lyspris og juryen på side 8.

Lysets dag 11.november, let ́s get together
Vinnerne blir kåret på Lysets dag 11.november på Doga og vi krysser
fingrene for at vi da har lov til å samles igjen. Vi har fått med et stjernespekket lag av internasjonale foredragsholdere og en norsk kunstner som jobber mye med lys, Lars Ramberg, se alle foredragsholderne på side 6. Les også artikkelen fra en av årets Internasjonale foredrags- holdere, Jennifer Tomkins, lysdesigner fra Speirs + Major på side 14.

Da gjenstår det kun å ønske alle Lyskulturs lesere en riktig god norgesferie og god lesning

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er katia-sign-mag.png

Lederen er publisert i Magasinet Lyskultur 02/2020. Magasinet distribueres fire ganger i året til Lyskulturs medlemmer (gratis) og abonnenter. Magasinet kan også leses digitalt på Lyskulturs medlemssider.

Kjøp siste nummer:
Siste nummer kan bestilles separat frem til nytt nummer er i salg. Bestill siste nummer her.

Få full tilgang til alle artikler i Norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen
Bestill her

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!