Nytt magasin ute nå

Facebook Twitter LinkedIn Email

Når Magasinet gikk i trykken var akkurat Eliaden på NOVA Spektrum avholdt med rekordstor oppslutning fra belysningsleverandører, og ikke minst besøkende som ikke har kunnet deltatt fysisk på så mye de siste årene under pandemien. Les mer om dette i bladet. 

Lyskultur er i full gang med å planlegge aktivitetene for høsten og vi har et tett program med blant annet omfattende kurskalender, kåring av Norsk Lyspris, Lysets dag, faglig påfyll og Lyskultur befarer over hele landet. 

Benytter anledningen til å minne om at påmeldingsfristen for Norsk Lyspris er 15. september. Send inn din søknad allerede nå! I fjor mottok vi hele 46 søknader i 7 kategorier til Norsk Lyspris, og vi er spente på om vi topper dette i årets pristevling. Vinnerne av Norsk Lyspris 2022 offentliggjøres på Lysets Dag 2022 som arrangeres 16. november i Oslo. 

Årsmøtet i Lyskultur ble avholdt digitalt også i år, og det var god oppslutning og aktiv deltagelse på deler av årsmøtesakene. Styrets forslag til ny strategi for 2022-2025 ble presentert og vedtatt ved stille akklamasjon som vi sier ved digital gjennomføring. 

Bærekraft er overordnet bærebjelke i vår strategi for kommende periode. Det er særdeles viktig å jobbe videre med alle forhold som bidrar til mer bærekraftig fremtid. Bærekraft hadde også stort fokus i forrige strategiperiode, sammen med digitalisering, men er nå løftet ytterligere frem i ny strategiperiode. Av strategiske utviklingsområder som skal bygge oppunder Lyskulturs bærekraftbjelke er Påvirke, Samle, Utvikle og Gå foran viktige overskrifter. Se Lyskultur.no for mer informasjon om strategien. 

Vi vil ha spesielt fokus på å forbedre medlemsservice og myndighetspåvirkning i handlingsplanen for inneværende foreningsår, og strategiperiode. Lyskultur er et kompetansenettverk og skal være en samlende organisasjon for alle med interesse for lys og belysning, det er viktig å være med på å påvirke i bransjen og samfunnet, videreutvikle både kursvirksomheten og Lysveilederen. no til å dekke medlemmenes behov for kompetanse og videreutdanning, og være med på å vise veg. 

Lyskulturs administrasjon og komiteer arbeider for å være en god og riktig møteplass for alle som jobber med og har interesse for belysning. 

Medlemmenes stemme blir sterkere hvis vi står sammen og Lyskultur kan bidra med å være bransjens felles stemme utad! 

Vi håper du finner Magasinets fagstoff og artikler interessante, og hjelp oss gjerne til å bli enda bedre. Ris og ros er alltid velkommen. 

Lyskultur ønsker dere alle en riktig god sommer, og god lesning! 

Vennlig hilsen 
Janne Grindheim 
Styreleder 

Lederen er publisert i Magasinet Lyskultur 02/2022. Magasinet distribueres fire ganger i året til Lyskulturs medlemmer (gratis) og abonnenter.

Kjøp siste nummer:
Siste nummer kan bestilles separat frem til nytt nummer er i salg. 
Bestill siste nummer her
Abonner på magasinet her

Få full tilgang til alle artikler i Norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen
Bestill her

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!