Sommerhilsen fra Lyskultur

Facebook Twitter LinkedIn Email

Den nye administrasjonen i Lyskultur har nå vært operative i 6 måneder, det har vært både spennende og lærerikt.

Nå som sommeren og ferietid er i full anmarsj, har vi tatt oss litt tid til å reflektere, og ser at vi har gjort og erfart mye.

Vi har vært så heldige å møte flere av dere i en-til-en møter, hatt årsmøte, medlemsbrunsjer, faglig påfyll om EPD, gjennomført alle kurs og ikke minst hatt gode møter i styret, NKL og i IKU. Vi er i veldig godt driv!

Magasinet Lyskultur har blitt utgitt to ganger dette året, og vi anbefaler alle å lese den nyeste utgave – ta det med ut i det sola og nyt gode artikler om lys og belysning.

I august er vår nye Kurs- og markedskoordinator, Jørgine Riise på plass – det gleder vi oss til. I august står også Arendalsuka for tur. Lyskultur skal være med på to arrangementer; RoHS – Hva vil det si for bygg i årene som kommer? og arrangement om Kjønnsbalanse og mangfold i bransjen. Vi ser frem til fine dager og gode samtaler med representanter fra næringslivet og politikken.

Lyskulturs kontor vil være stengt i uke 29 og 30.

Ønsker med dette alle våre medlemmer en riktig god sommer!

Hilsen administrasjonen i Lyskultur

Kristian, Jens og Ida

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!