Tre nye kurs klar denne våren

Facebook Twitter LinkedIn Email

Trenger du eller bedriften du jobber for faglig påfyll? I juni er det endelig klart for det etterspurte kurset Nødlys og ledesystemer. Og i april arrangerer Lyskultur to kurs i samarbeid med Grønn Byggallianse som omfatter BREEAM-NOR-manualen. 

BREEAM-NOR-krav for lys og belysning

Torsdag 25 april arrangerer vi BREEAM-krav for lys og belysning i samarbeid med Grønn Byggallianse. Kurset holdes av Morten Olav Berg fra Itech og Una Myklebust Halvorsen fra Asplan Viak. Una er godkjent BREEAM-NOR-AP, og Morten har lang erfaring med større byggeprosjekter som er BREEAM-godkjente og har skrevet publikasjon 12 Belysning av arbeidsplasser. 

Kurset går gjennom nyeste oppdateringer av BREEAM-NOR-manualen, og gir deg en forståelse av den. Det gir også gode forutsetninger for å jobbe med lys og belysning i henhold til BREEAM-NOR i prosjekter. Med tanke på design, kostnadseffektivitet, kundetilfredshet, dagslys, utsyn, blendingskontroll, måling av energiforbruket, lysforurensning, høyfrekvent belysning, interne og eksterne lysnivåer og lyssoner og -styring.

Pris for kurset er 5450,- for medlemmer av Lyskultur, og 6900,- er ordinærpris. 

Påmelding finner du her.

Illustrasjon: Kristian Augusts gate 13, Entra ASA/Ma

Dagslysprosjektering i BREEAM-NOR

Onsdag 24 april arrangerer vi kurset Dagslysprosjektering i BEEAM-NOR. Her er det arkitekt og arkitektonisk lysdesigner Joar Tjetland og Una Myklebust Halvorsen fra Asplan Viak, som er godkjent BREEAM-NOR-AP. 


Kurset tar for seg dagslysets kvalitet, kriterier for godt dagslys og utsyn, krav fra TEK17, solavskjerming og energibruk ved utnyttelse av dagslys som lyskilde første del, og i andre del hvilke dagslyskrav som gjelder i BREEAM-NOR-manualen. 


Pris for kurset er 5450,- for medlemmer av Lyskultur, og 6900,- er ordinærpris. 

Påmelding finner du her.

Illustrasjon: Oslo Works/Tegmark

Nødlys og ledesystemer

5 og 6 juni er det endelig klart for kurs i Nødlys og ledesystemer. 
Kurset holdes av Torstein Bigset Riise som er prosjektingeniør fra Multiconsult. Kurset er i henhold til Lyskultur oppdaterte publikasjon «Nødlys/ledesystemer», og baserer seg på gjeldende Europeiske og Norske standarder/normer fra Standard Norge og Norsk Elektroteknisk Komité, som NS-EN 1838, NEK EN 50171, NEK EN 50172, NEK EN 60598-2-22 og NS 3926.

Pris for kurset er 5450,- for medlemmer av Lyskultur, og 6900,- er ordinærpris. Kursene er både fysisk i Oslo og digitalt via teams. 

Påmelding finner du her.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!