Velkommen til oss Jørgine Øverli Riise.

Facebook Twitter LinkedIn Email

Fra i dag 21/8 er vi så heldige å ha fått Jørgine Øverli Riise om bord hos Lyskultur. Jørgine er ansatt som kurs- og markedskoordinator.

Hun er utdannet fra USN, Bachelor i Arkitektonisk lysdesign og uteksaminert i år.

Der har hun i tre år jobbet med å bli kjent med flere sider av lysfaget, fra det lystekniske til lysplanlegging og design. 

«Jeg ser frem til å lære hvordan deler av bransjen jobber hver for seg, og sammen. Lyskultur var tidlig i utdanningsløpet en arbeidsplass som interesserte meg, på grunn av den store variasjonen i arbeidet som gjøres. Det at man kan jobbe sammen for å påvirke en viktig bransje. Det og i tillegg få bruke arbeidsdagen til å møte flinke folk, gleder jeg meg veldig til».

«Å styrke lyskompetansen innad hos oss vil gi oss mulighet for videreutvikling av kursene våre, samt gi oss et fortrinn for en mer spisset kommunikasjon til medlemmene våre. Vi ser frem til en styrket administrasjon i tiden som kommer» sier daglig leder i Lyskultur Ida Thorendahl.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!